![]() |
Zasto ne funkcionise Sinhro start/stop u B.SEQ.modu?
Zdravo svima!
Unapred se izvinjavam ako ponavljam ovo pitanje,ali mi,valjda,nece niko zameriti.Molim za odgovor! Da li moze u B.SEQ. modu,kada se snima pesma,da se koristi sinhro start/stop?Varijacije i ostalo funkcionisu,ali ovo ne. Nadam se da ne mora mnogo da se pise i jos jednom molim za odgovor! HVALA! P.S.Naravno,rec je o KORG-u PA 80 _________________________ Premeshteno u KORG Shta ce ovo SW??? Vaxter |
Idi u turorijal i downloadiraj si user manual za Pa80. I pročitaj ga od početka do kraja, ako treba i dva puta. To ti neče biti problem jer je uputstvo na našem jeziku.
|
Izvini al to je malo smesno pitanje, logicki ako bi razmislio cemu bi to sluzilo da
Synchro Start radi u B.SEQ. Voleo bi da objasnis kako ti to zamisljas i kako bi koristio jer stvarno me interesuje, ja ne mogu da skontam nista uopste kako da koristim to u B.SEQ pa hajd da i ja nesto novo naucim. |
Mozda je pitanje smesno,ali nema veze.Pojasnicu.
Kada udjem u B.SEQ.mod i hocu da snimim neki song,odaberem stil koji hocu i sve ostalo.Kada tokom sviranja hocu da izvedem neki break ili vise breakova,a malo su slozeniji,to ne mogu da izvedem koristeci taster START/STOP,vec mi za to treba SINHRO START/STOP kao tokom zive svirke.Da li postoji mogucnost za to?Kako da sviram,recimo,breakove dok snimam u B.SEQ.? Nadam se da je pitanje razumljivo i voleo bih da mi neko lepo odgovori i pomogne!Mozda sam i ja nesto propustio u svom ucenju sto se tice celokupnog aranzera,pa bih voleo da mi neko ko barata time ukaze na greske!Zato i pitam. HVALA! |
Ako ides u PREFERENCES u stilu i gde ti pise Velocity tu odaberes START/STOP...
da ti Velocity radi to, svaki put kad udaris jace na dirkama prekinuce ti ritam a onda kad opet udaris jace pocece ga opet. |
Puno ti HVALA!
Probao sam i funkcionise.Jer,bilo mi je bezveze da na moze tako nesto da se izvede.To me je ogranicavalo u snimanju. Jos jednom zahvaljujem! Pozdrav!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org