![]() |
Ne mogu instalirati fruity loops 9!!!!
Imam problem nadam se da neko moze pomoci. Kad pokrenem inst. fruity loops-a nista se ne desava ali u task manager-u vidim process????
|
Koji FL na koji sistem ,moras biti malo odredjeniji da bi neko mogao da ti savetuje .
|
Fruity Loops 9. sistem je XP sp3
Znaci vidim ga u task manager-u ali nista cekao sam 15 min i nista a fruity loops 8 moze bez problema. |
Ako ti radi 8 morala bi i ta verzija jedino da nije nesto pokvaren instalacijski fajl.Dali si gledao dali konfiguracija tvog kompjutera zadovoljava potrebama programa. Znaci procesor RAM dali imas toga dovoljno .
|
komp podrzava: Intel Pentium D 930 dual core, 2Gb ram, Sound Blaster Live 5.1... a i nije moguce da ne valja instalacijski faj jer sam probao vise instalacija. ne znam sta bi moglo biti.
|
Ne znam da li pokusavas instalirati sa compa ili sa CD/DVD-a. Ako je ovaj drugi slucaj pokusaj kopirati sadrzaj CD-a na comp pa onda pokreni instalaciju iz foldera. Mislim moguce da to nema veze s tim, ali eto to mi je nesto prvo palo na pamet. Inace koristio sam verziju 8 ili 9, nisam sad 100% siguran, ali na windows 7 bez problema.
Pozz. |
I ja sam imao isti problem sa FL Studio-m 9. Jedno vreme sam ga koristio, pa sam ga izbrisao jer je izasla desetka, i od tad kad god pokusam da ga ponovo instaliram, vidim proces u task manager-u ali nikako da se pokrene instalacija. Moj predlog ti je da pokusas da instaliras FL Studio 10, kod mene radi ok. Pozdrav !
|
I kod mene desetka radi odlicno! Ako mozes da nabavis 10-ku, instaliraj nju!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org