![]() |
Sasa Matic - Noci u Sibiru
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu
Noci u Sibiru, lavine u hiru to njeno srce ledeno da li ona cuje vapaj kroz oluje da je moje srce prepuklo Ref. A ja, ja nisam kriv nikome duzan sve dok sam ziv pred bogom priznat cu sve ne bojim se Da varala si ti ti imas dug zbog ove ljubavi Bog nek' ti oprosti Nevolje me tuku, drze me za ruku vojska suza dusu probija kao vuk u snegu krvarim u begu jedan gubi, drugi dobija |
Hm----Fis-m-------Hm-Fis-m
Noci u Sibiru, lavine u hiru -------G--Em--Fis to njeno srce ledeno -----Hm-Fis-m--------Hm-Fis-m da li ona cuje vapaj kroz oluje ----G---Em-------Fis da je moje srce prepuklo Ref. D-----------A A ja, ja nisam kriv ------Hm--------------Fis-m nikome duzan sve dok sam ziv G----------A--------D pred bogom priznat cu sve ------A7 ne bojim se D----------A-Fis7 Da varala si ti ------Hm---------Cis7-Fis-m ti imas dug zbog ove ljubavi G--------Em--Fis Bog nek' ti oprosti --------Hm-Fis-m--------Hm-Fis-m Nevolje me tuku, drze me za ruku ------G--Em-------Fis vojska suza dusu probija --------Hm-Fis-m------Hm-Fis-m kao vuk u snegu krvarim u begu -----G---Em-----Fis jedan gubi, drugi dobija |
Čini mi se da čujem i jedan F#sus ;)
Hm----Fis-m-------Hm-Fis-m Noci u Sibiru, lavine u hiru -------G--Em---F#sus-Fis to njeno srce ledeno -----Hm-Fis-m--------Hm-Fis-m da li ona cuje vapaj kroz oluje ----G---Em------F#sus-Fis da je moje srce prepuklo |
Citat:
|
1 Privitaka
|
Pa dobro i kad se ne oznaci podrazumijeva se da je 4, eventualno ako je 2 onda se stavi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org