![]() |
***Dobio sam SINA***
Poštovani članovi i moji najbolji prijatelji ovog sajta,da podjelim s vama jednu veselu vjest...Naime prije 2 sata sam dobio sina...Eto malog lopova sam otišo da vidim u bolnici,i kažu da liči meni,iako je crn ko mali ciga :wink: :lol: ...Eto da podjelim s vama ovu veselu vjest jer znam da ste jarani s kojimna mogu da se veselim i koji ste najbolji ljudi...Svima jedan veliki pozdrav i sve najbolje!!!....Aja da napomenem,dok prohoda ima da mu kupim mini-harmoniku,a CZ230S ga već čeka :wink: :lol: ....Množite se ljudi moji i budite svi pozdravljeni od familije Gerzić iz Slovenije...Pozdrav!
|
Bravo majstore...!
Neka je sa srecom!!!Da ti mali bude buduci kolega... Sve najbolje Puno pozdrava za naseg Alixa!!! |
Alix neka ti je sa srecom da bude ziv i zdrav i evo jedna pjesma za momka
http://youtube.com/watch?v=xd-0O2Nzdjg www.malimuzicar.com |
Sretno majstore
Alix majstore veseo bio,
Jeli to bilo prvo pa musko.Kako god da je neka je sa srecom i da bude zdravlja i srece.Sad ces ti u kuci imati muzike(solo pjevanje-plakanje)tako da ti sint nece biti potreben za pocetak(sala). U svakom slucaju SRETNO. PS:"Posalji mi vise svoj e-mail na moj PM da ti se javim vezano za one setove za Rolanda G 800" Poslao sam ti mail na onu e-mail adresu iz profila ako je ispravna. POZDRAV |
E pa, druze, neka je i tebi i njmu sa srecom!
Da je ziv i zdrav i da svira k'o zmaj! Ostalo ce lako... ;) A kad bude slavlja imace najveci broj muzichara da sviraju! ;) |
Bravo maaaaaaajstore!!!
Nek ti je ziv i zdrav sin ! Sto se tice muziciranja ,znas kako se kaze, ma prvo nek on meni zavrsi skolu a za muziku lako cemo. :lol: Sve u svemu,CESTITAM familiji Gerzic, jos jednom! Pozdrav od Wuka 013!!! :? P.S. Javi nam iz kog tonaliteta "peva"! |
Nek je sa srecom!!!! :D :D :D :D :D :D
|
AUUUUUUUUUU, MUSTULUK!!!!!!!! Neka je sa srecom druze moj!! Dao vam Bog srece zdravalja nafake i svega najboljeg!!!!
Jaro moj prosirio si La Merhamet :lol: Sad samo Saki i ja falimo! Bit ce , polako! Sad kad ozdravi noga ako Bog da, mozda naletim u prolazu! Pozdrav,Alen! |
cestitam majstore i zelim vam obojici puno srece i zdravlja
POZDRAV |
To care.. Cestitam i nek je sa srecom. Sve najbolje tebi i tvojoj family budite zivi i zdravi a ostalo ce lako.
Pozdrav djoro. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org