![]() |
Hanka Paldum - Ali pamtim jos
Prolazi moja mladost
dolaze druga vremena ono sto je nekad bilo toga sada vise nema Ref. 2x Ali pamtim jos one livade, one rijeke one sume i puteljke staru majku dok se smije i ognjiste dok me grije Sada imam sto sam htjela o cemu sam nekad snila trebalo bi da sam srecna a ja sam to nekad bila Ref. 2x Dosli su novi dani drugim se zivotom zivi uzela sam sto sam htjela drugi mi nisu krivi Ref. 2x ako moze akordi... hvala |
Am C
Prolazi moja mladost, dolaze druga vremena. Dm C E Am Ono sto je nekad bilo, toga sada vise nema-2x Ref C E Am C Dm Ali pamtim jos, one livade one rijeke,one sume i puteljke Am G Am Staru majku dok se smije i ognjiste sto me grije. Onda za drugu strofu ti se ponavljaju isti akordi..i refren je isti..POzz |
Cm-----------------Bb7-Eb
Prolazi moja mladost, dolaze druga vremena. Fm--------------G7--Eb--------G7--Cm Ono sto je nekad bilo, toga sada vise nema-2x Ref ---Eb-G7-Cm--Bb7--Eb------------------Fm Ali pamtim jos, one livade one rijeke,one sume i puteljke -----Cm-----------------Bb-------------G7---Cm Staru majku dok se smije i ognjiste sto me gri....je. |
Hanka Paldum - Ali pamtim jos
4/4 Forspil Eb/Fm/Ab/Eb/Eb/Fm/Cm-FmG7/Cm/ Cm----------------Bb7 Prolazi moja mladost Eb dolaze druga vremena Fm--------------G7 ono sto je nekad bilo Eb--------G7--Cm toga sada vise nema Ref. 2x CmEb-G7--Cm- Ali pamtim jos Bb7-Eb one livade, one rijeke Eb--Fm one sume i puteljke Fm---Cm staru majku dok se smije CmBb-----------G7Cm i ognjiste dok me grije |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org