![]() |
kako se stavu ovi fajlovi na floppy za korg
zdravo svima kako se stavu ovi fajlovi na korg i3
sty,pcg,bsq,arr ?hvala |
Sve te fajlove ubacis u floppy,zatim stisnes dugme na levoj strani klavijature"disk global".Na ekranu treba da bude "Load"potvrdis sa enter/yes,i mislim da ce da pise sta hoces da loadas,ti idi na "all",potvrdis sa enter /yes.
Tako ja otprilike kod mene na korgu is 35. |
hvala sad cu da probam
|
zdravo kuki hvala ti puno za pomoc ali na korg mi pise no
card in slot sve sam probo-tesko meni :cry: |
,,slobo prijatelju da pokusam pomoci..kao prvo moras floppy da formatiras na samoj klavijaturi..onda je ubaci u kompjuter i onda ubaci te podatke,kasnije ides na disk,load one ,ako su pojedinacno na floppyu ,kao sto si rekao.probaj i javi rezultat..
|
Zdravo Elvise probao sam da formatiram floppy na korg kao sto si rekao posle sam ga stavio sam ga u jedan pc pa kad ocu da kopiram ove fajlove pa mi kaze da treba da formatiram floppy ako hocu da copiram te fajlove na pc probao sam i na drugi pc isto tako da netreba neki program?hvala :(
|
Citat:
|
Mislio sam da probas na jos nekom kompjuteru.
|
na sva 3 kompjutera probao sam i nesta sve isto da nije u
korg neki problem :wink: |
..eeee to sam cekao da kazes,,kao i kod mene sto je bilo prije 3 godine sa i3,,ovako prije nego sto formatiras floppy na i3,uzmi selotep-traku i zalijepi,zacepi,onu drugu rupu na floppy,ne onu gdje je osiguravas onu drugu rupu.i onda formatiraj i prebaci failove....kod mene je ovako uspjelo.,ovo prebacivanje me je samo zezalo kod i3 ,kod ostalih korgova nije ovako bilo,,hajd probaj pa javi rezultat..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org