![]() |
Pa 500 lower
Drugari treba mi pomoc,~X( negde sam ranije citao nesto slicno kao sto meni treba, ali ga sad nisam mogao pronaci, Dakle: Na PA500 ne znam kako na LOWER da zamenim recimo i3 Strings na odredjenom ritmu, a da mi na nekom drugom lover bude recimo neki Pad, na trecem brass (ili na STS1, STS2, STS3 razliciti-LOWER instrumenti), a da mi se ne poremeti na ostalim ritmovima (LOWER). Nadam se da sam uspeo dobro da objasnim.
Hvala Dodato: da dopunim ako promenim na jednom ritmu LOWER postoji li mogucnostost da mi se ne promeni na svim ostalim |
Ja te nisam bas dobro skontao ali eto nema veze, ugl. moguce je za ovo zadnje sto si pitao, npr. napravis 1 sts boju i spremis je u (rumba ritmu) sad hoces da predjes na Sa-sa(na primjer govorim), da bi ostavio tu boju odnosno taj lower moras pritisnuti SINGLE TOUCH(mora biti lampica ugasena) dugme koje ti se nalazi pored STOP dugmeta.. I onda mozes ici iz ritma u ritam sa istim lowerom ali i istim bojama gornjim(up1,2,3)... Pa moras za svaki sts napraviti lower i spremiti ga u ritam(write sts)... Ako sam te dobro razumio... Pozz.
|
Pa 500 lower
MachorBG.
Što se lowera na pa 500 tiče to ide ovako:Ako želiš da ti lower bude isti za sve performance mora da uradiš sljedeče:global>generalControls>Lock>Control>onaj katanac gde piše lower mora da bude zaključan>Write Global>ok>yes,dakle sada slobodno mjenjaš sve peformance a da ti se lower ne promjeni dakle ostaje onaj koji dodjeliš. Ako želiš da ti se lower mjenja sa svakom performance onaj isti katanac mora da ti bude otljučan i spremljen u global,sada kad dojeliš za svaki performance zaseban lower tako ti i stoji,vjerovatno sam ti nešto pomogo ako ti nije što jasno pitaj. Pozdrav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org