![]() |
Darko Filipovic - Daj Boze daj
Darko Filipovic
Daj Boze, daj Kad se setim medena onog naseg proleca srce ranjeno bol predoseca Ref. 2x Daj Boze, daj da je ljubim ja daj Boze, daj kao nekada ne, nije kraj, nije gotovo ljubicu je ponovo Kada oci zatvorim nasmejana ti si sva jednu jedinu zelju imam ja Ref. 2x |
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> CISm FIS GISm
Kad se setim medena CISm FIS GISm onog naseg proleca CISm GISm E FIS GISm srce ranjeno bol predoseca Ref. 2x GISm CIS7 FIS Daj Boze, daj da je ljubim ja E GISm daj Boze, daj kao nekada CIS7 FIS ne, nije kraj, nije gotovo E FIS Gm ljubicu je ponovo To je skinuto nabrzaka valjda ce ti pomoći imas sad šablonu! |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org