![]() |
Darko Lazic - Izaberi nekog da na mene lici
moze li neko od kolega da ispise akorde, hvala unapred
Nije ovo nocas meni tuga dosla slucajno, pa me guta kao pustinja, premalo je srce moje za takvu ljubav, tako veliku k'o Rusija, znam nisam bio jak, nisam bio pravi, sad' je kasno da mi oprostis sve. REFREN: Izaberi nekog da na mene lici, moje lice,moje oci neka prate te, kad' me jednom ne bude ostacu u prici, jer on ce biti tu da te na mene podseti, cuvaj ga i ne daj mu da ode, da ode kao ja. |
Em------G-----
Nije ovo nocas -----A------------------ meni tuga dosla slucajno, C---------H7---D#dim-Em pa me guta kao pustinja, Em--------G-------- premalo je srce moje A-------------- za takvu ljubav, C-------H7--------Em7 tako veliku k'o Rusija, G-D-G-------H7----- znaam nisam bio jak, ------C------- nisam bio pravi, -------D-------------------A sad' je kasno da mi oprostis sve. REFREN: G------------D------------ Izaberi nekog da na mene lici, Am--------------- moje lice,moje oci Em-----------D neka prate te, G---------------------- kad' me jednom ne bude D------------- ostacu u prici, H7----------D#dim jer on ce biti tu ---------Em--D-----C- da te na mene podseti, ------G----------------D-- cuvaj ga i ne daj mu da ode -----------A da ode kao ja. |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org