![]() |
kontra sa videa
pozdrav svima,
trazio sam ovakvu kontru po netu i ne nadjoh nigde... nesto slicno ima, ali meni ovakva treba... molim ako ima neko da podeli s nama :) .sf2, .wav, .kmp bilo sta :D hvala |
Ili sam ja lud (sto nije za iskljucit) ili ja u snimku cujem zivu gitaru kao kontru?
|
hahah to dell :D a sto se tice kontre kolega je jedan slicnu gitaru nasao ovdje na forumu koja dosta lici na ovu zivu gitaru i koristimo je kao kontru...
|
Citat:
Slicnu kontru, bar po zvuku, mozes napraviti od Strat Clean ili Clean Strat ili Stratocaster ili... zavisi kako joj je naziv u tvom instrumentu a imas je sigurno. |
Branka Sovrlic sa-sa.He,he.Ovo je ziva gitara.Pogledaj u download sekciji,ima takvih kontri.
Dodato: A tebe nema,a tebe nema,a tebe nema ljubav da ti dam,dam...hehe |
Karim Benzema, Zinedin Zidan :D
|
hvala na odgovorima, jeste ovo ziva kontra, ja se ponadao da neko ima usemplovanu ovakvu... :D
btw ima na downloadu slicnih, poput one dule gitara itd., ali ova mi je nekako najzesca do sada... pokusacu da smuckam nesto ovakvo, ako uspe pusticu na download :D hvala u svakom slucaju pozdrav :) |
ako i dobijes semplovan ovakav clean, neces ga sigurno poslozit u ritmu da ti ovako zvuci, osim da loop ne uradis :)
|
ma sklopio bih nesto, al mi ovo glavno fali :P
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org