![]() |
Pitanje za Nedima (Korg Pa 800)
posto vidim iz tvojih komentara da se stvarno dobro kuzis oko korgovih instrumenata imam jedno skakljivo pitanje za tebe i to:
Moze li se jednom oscilatoru odrediti djelovanje na MANJE od dva tona .npr da pocinje od fis2 i zavrsava se na istom tonu fis2 ???? Dva i vise tonova sam isprobao ali manje od dva!!!!! Mislio sam ako ti ne znas onda mi rijetko ko moze dati dobar odgovor. |
a to zbog terci a kolega to i mene muci sto ne moze na jedan ton tesko da ce ti i nedim pomoci ali hajde da vidimo
ps.Nedime ajde i za mene odgovori i mene dobro bi mi dosle dobri terci za pa-1x ...... Pozdrav zoran makedonski brod makedonija |
Ne mogu ti sada odgovoriti nemam PA800 pored sebe, odgovoricu ti tacno nocas
il sutra, ne znam sigurno nista al po mome svaki sint moze samo jedan ton. Jer ti kad stavis FROM F# TO G ipak to je samo jedan ton, stane u G al G ne svira, to je njemu samo granica, al provericu nocas il sutra to. |
Epa Nedime nije bas tako, proveri.
|
De si bre ti Ivice...nema te na msn...!!!
|
Jao druze, evo pogledaj u kolko sati je napisana ova poruka 5.40 pred malo sam stigao.Pogodilo se ovih dana puno rada pa tako da dolazim stalno ujutru, a nekad i mamuran haha....Ali ok nema veze nek ima svirke to nam je cilj i za to radimo zar ne??
Hvala za pozdrave primio sam SMS. Jos koji dan imam pa bicu malo slobodan, onda nece me se spasite sa MSN. Pozdrave Pirot!!! |
Ali sada da produzim ovu temu jer je stvarno bitna: Primetio sam ovo "djelovanje" na jedan ton kad sam uzeo pa-800 i to mnogo smeta jer se sovrsena terca ne moze dobiti.Pokusao sam probiti neku fintu ali ne ide, neznam kako je na ostale tritone koje su solo klavijature, ali mislim da je isto.
Na moj K2000 to radim bez problema jer djelovanje se moze i na jedan ton podesiti, i onda dobijas terca Bomba, a kod Korgove moram priznati da je ovo veliki PROMASAJ!!! Ajde Nedime ti znas se sa Taljane reci ima nek urade novi OS da reguliraju ovaj nedostatak. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org