![]() |
Zoran Kalezić - Balkanska duša
U kući prijatelja mog
Dok je padala kiša i besnela oluja, Naš'o sam mir u prokletstvu svom Kraj luga raspevanih slavuja. Ref. A šta sam tražio s tobom, Na vrata pakla uš'o! Zar kafanski život da živim, Ti prokleta, balkanska dušo?! Zakleo sam se pred Bogom, Zapalio sveću u svetom manastiru I nekako se vratio sebi, Sebi i zemaljskom miru. Ref. A šta sam tražio s tobom... Neću više da žalim, Zaboraviću tebe i sve što sam hteo. Goreo sam i izgoreo. I ne volim k'o što sam voleo. Ref. A šta sam tražio s tobom... |
Zoran Kalezić-Balkanska duša
Obrada:Gion 11.11.11 Em-------------G U kuci prijatelja mog ------D7------------------Ddim dok je padala kisa i besnela oluja Am------------Cdim nas'o sam mir u prokletstvu svom ----H7----------------Em kraj luga raspevanih slavuja Em-------E7------Am A sta sam trazio s tobom ---D7---------Em--E7 na vrata pakla us'o ---Am--------------H7-------2× zar kafanski zivot da zivim --C-------D---------H ti prokleta balkanska duso H7---------------Em prokleta Bakanska dušo Zakleo sam se pred Bogom zapalio svecu u svetom manastiru i nekako se vratio sebi sebi i zemaljskom miru Ref. 2x Necu vise da zalim zaboravicu tebe i sve sto sam hteo goreo sam i izgoreo i ne volim ko sto sam voleo Ref. 2x Dodato: Da sam prije pogleda za koga je ne bi posla ali kad je tu neka drugi uživaju! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org