![]() |
Mikrofon za trubu
pozdrav!
Trebam savjet za bežični mikrofon za trubu! Preporučuju mi razne mikrofone po 200 eura, al sumnjam u kvalitetu, a mogao bi izdvojiti do 3000kn. Bilo kakav savjet? Hvala |
Shure BETA 98H/C.Odlican bezicni mikrofon,odlicnog kvaliteta frekvencijske karakteristike 20Hz-20000Hz.Imao sam prilike svirati saxofon sa ovim mikrofonom i mogu ti reci da je odlican.On ti kosta oko 240eura.Pozdrav
|
Definitivno Shure Beta 98 HC sa PGX-om. Odličan instrumentalni mikrofon a osim za trubu, saksofon i ostale puhačke instrumente dosta pogodan i za harmoniku!
http://www.yu-midi.org/forum/picture...&pictureid=923 |
Beta98 je dobar izbor, jos bolji (po meni) Sennheiser E908B...najautenticnije mi zvuci definitvno...
P.S.znam da je "off", ali od zicanih mikrofona najbolji utisak mi ostavio Sennheiser MD441! |
Da se nadovežem, isto mislim u budućnosti kupiti nešto takvog, dali su to cijene s onom "kutijicom" za prijem signala?
|
Cjene Shure PGX14/BETA98H u BiH (Banja Luka, Sarajevo) je <table style="width: 373px; height: 131px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="naslov_crni_veliki">
</td> <td valign="top"> </td> </tr> <tr> <td colspan="3" valign="top"> </td></tr><tr><td colspan="3" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="432"><tbody><tr><td colspan="9" class="mini_text_4pix" height="6"> </td></tr><tr><td rowspan="2" width="6"> </td> <td colspan="4" rowspan="2" valign="top">Bežični mikrofonski sistem sa Beta98H/C kondenzatorskom glavom namjenjen za ozvučavanje perkusija,gudačkih i duvačkih instrumenata... Cijena: 1042,00 KM </td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org