![]() |
Double reed CZ Imrovizacija!
Postovane kolege , Dali ova boja postoji za pa80? Tj. Imam ja u klavijaturi sempl. te boje , ali kad ukljucim onaj portamento u PROGRAMU ,nista nevalja , Uopste nije ta boja , Nekako prekida, dali bi neko znao kako namestiti portamento , i da zvuci kao na TR. Kao u pesmi : " Ej odkad sam se rodio". Imrpovizacija! Hvala unapred...
|
Hmmm, cek neli pa80 nemase portamento ?! :confused:
Il gresim ...... Sta tacno ukljucujes i gde ? I mozda i neki snimak sa youtube da postavis da se to cuje kako treba da zvuci ne bi bilo lose. |
ja mislim samo da mu treba program dobar,i ja sam se mucio dok nisam napravio da zvuci kako treba..valjda je to to..pa cu mu poslat ja svoj program...
|
Ajde molim te kolega, ako imas program , koristilo bi mi.. A Portamento namestam u PROGRAMU , Imas skala , tj. Jacina portamenta od 1 do 32... E sada Sve sam probavao i nista ne zvuci dobro, jedan kolega kaze da je zbog polifonije... Sad neznam..
|
Pa80 nema Fingered portamento tako da nikad neces dobiti ni priblizan portamento koji se koristi na takvim bojama. Od PA1 pa nadalje su stavili tu opciju.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org