![]() |
behringer ddx3216
e ovako preso sam ce forum i o ovom mixeru nema ni reci .veoma me zanimaju vasa iskustava ako je neko imao blizi kontakt sa ovim mixerom ..deluje mi kao da je ozbiljnije odradjen ""nije igracka"" stvarni nzm sta da mislim o ovom mixeru .da li se moze uporediti sa nekom drugom digitalnom mixetom .hocu da uznem yamahu pro mix 01 pa ma zanima da li moze ovaj behringer da radi kao ona . pozzz svim kolegama .. u napred hvala
|
Mozda i najbolji proizvod od Behringera...Radio neko vreme sa njom i kao sto rekoh imam pozitivno misljenje o tom mikseru....Nije top ali jako dobar jeste...
|
hvala puno na odgovoru .ima li jos neko da zna nesto o ovom mixeru ?? zanima me kakvu boju tona daje ??
|
crvenu ustvari zelenu,povremeno :-)
ja imam samo losa iskustva sa behringerom,zasto ganjat to ako zelis da radi kao yamaha,jedino ako imas priliku dobit ju prejeftino onda je opravdano |
@ella 85
Da li ste imali iskustva konkretno sa ovim mixerom,ako niste onda se uzdrzite od duhovitih komentara. Hvala! |
da jesam,i opisah kakva
|
Uzas mixer, nemam sta na njemu da pohvalim.
|
Citat:
|
momci ja imam behringer ddx 3216 vec 9 godina pre toga sam imao yamaha 03d a sada imam dynacord 2200 3 behringer je ubedlivo najoblji ja imam odlicno iskustvo evo kako zvuci u zivo bez ikakve masine ovo je ziva svirka iz jedne kafane
pozzz
|
Ima on brdo funkcija i to je ok, samo mu fali dobar zvuk. :)
Mislim, sta ce mi funkcije ako ne zvucim kako valja? Svi kompresori na kanalima i masteru su dzaba kad nema de-essera, prsti sve ko ludo... Kad postavis sve na "0", zvuk nema veze sa vezom. Pokusas da sredis nesto, ne ide... Sa kvalitetnijim analognim mixerima dobijas 100 puta bolji zvuk za iste pare, nema razloga vuci Behringera onolikog ogromnog i pritom zvucati bezveze da bi iskoristio digitalu time sto ces izabrati preset, meni je to nelogicno. Pozzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org