![]() |
Bas kontra
Pozdrav
Moželi mi odnosno želi li mi netko reći kako da napravim bas i kontru (za drajf) na Korgu PA500, odnosno koje boje-instrumenti se koriste da bi se napravilo. Hvala |
Druze to nemas potrebe da pravis na klavijaturi, imaju uradjeni semplovi bas tih boja za drajf sto tebi treba, imas dosta dobrih semplova ovde na forumu da nadjes.
|
U jbt, nisam znao da PA500 ima sempler...
|
Hahaha
yamahapassion ovaj je dobar. |
pa500 nije sempler
|
Probaj da nadjes u nekom od setova za pa500, semplove nemozes da koristis jer pa500 nema sempler a mozda ti neko i konkretno kaze kako ces to da uradis na pa500
|
Nisam ni rekao da je PA 500 sempler. Zato sam pitao jel netko zna što trebam posložiti u basu a što u kontri da dobijem otprilike ono što mi treba. Ovdje ne mogu ništa skidati, iz nekog razloga ne da mi.
|
Ja sam mislio da je sempler, drugar mi je sa pa800 prebacivao u TR neke boje pa sam zato mislo da moze to i sa pa500. Izvinjavam se.
|
@savo puric
Sledeci put potrudite se kad pisete i da znate sta pisete. Hvala u svakom slucaju ;) @jolle U download sekciju u vecinom setova za klavijature koje nisu semplere imate to sto trazite. Nije verno kao originalna Yamaha v50 ili dx11 al vrsi posla. I sledeci put potrudite se da postavite temu u pravu sekciju ili pretraziti malo pa pisati na staru temu. Hvala http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13936 LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org