![]() |
Korg triton le - problem
E ovako,pretrazio sam po forumu ali nisam nasao nista slicno,probao sam i sa resetom klavijature(drzim enter i nulu,upalim pa ugasim ali nista)! Naime,ovo se desava: kad upalim sint stoji u lijevom uglu STARTING SISTEM a par sekundi kasnije u kvadratu stoji NOW WRITING INTO INTERNAL MEMORY i poslije par minuta sve nestane sa displeja i to je to!
Jel zna neko sta je u pitanju? |
Da li ti uopste radi klavijatura.Mislim da li se cuje zvuk.
|
Ja bih s Korgove stranice skinuo posljednji operativni sustav i prema uputama pokušao ponovo nadograditi operativni sustav u Le-u. Ako to ne pomaže, onda nema druge do li ovlaštenog servisa (jer mi se čini da je problem softverske naravi).
|
Smatram da je opertivnin sistem, jer ako sam dobro razumijo neprepoznava klavijaturu!Obavezno se obrati servisu!:rolleyes:
|
Kao sto kolege kazu pokusaj sa novim Operativnim sistemom ako ne pomogne obrati se serviseru.
|
Ja sam imao slicni problem,ali nisam nista dirao nego sam nosio u servis.Samo je meni pisalo Starting sistem celo vreme.U servisu su rekli da je do napajanja.E sad ako su mene lagali i ucitali ponovo os i uzeli mi pare kao za popravku onda lazem i ja vas,ali od tad mi je radio ko nov.Mada probaj sa ucitavanjem Os.
|
Kao sto kolega u prethodnom postu kaze moguce da je i do napajanja , mozda je neki elektronicki element oslabio ili prestao raditi pa se ne moze ostvariti dovoljna snaga da se normalno upali instrument
|
Hvala Vam puno!
|
Pozdrav prijatelju,ja sam imao isti problem.Nosio sam u sky servis u BG,otisle mi obe fles memorije na ploci i kostalo me 150e.
|
Flash memorije..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org