![]() |
Predrag Zivkovic Tozovac - Jesen u mom sokaku
Postovane kolege, da li neko ima akorde iz orginalnog tonaliteta ove pesme, "jesen u mom sokaku" od Tozovca..
hvala unapred! |
Forspil: Hm A G Fis7 Em Hm A Hm
Hm---------A7-D--- Jesen u mom sokaku -------------A7--D---- lisce pada na sve strane H7-Em-------------Hm-- ona stoji na prozoru sama -----A-----------Hm--- ceka mene dok ne svane Ref. Hm-------------- Ljubavi moja tugo -----------E7---A--- ti sto mucis srce moje ---------------------G-- zar ti ne znas, sta su boli -------Fis7-------Hm kad se voli, kad se voli Samo sledeci put kad trazis akorde postavi tekst, zbog lakseg ispisivanja ;) |
Koliko ja znam original je c mol.
|
@oskar
Ja inace potenciram na original tonalitetima da se ispisuju,ali ovo sto ste ispisali nije iz originala...tako da ubuduce prvo proverite,pa onda napisite akorde!:) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Predrag Zivkovic TOZOVAC - Jesen U Mom Sokaku (Cm)® Cm------B7------Es-- Jesen u mom sokaku Es----------B7------Es----(C7) lisce pada na sve strane C7--Fm----------------Cm-- ona stoji na prozoru sama Cm---B--------------Cm-- ceka mene dok ne svane [2x] Ref. Cm----------------- Ljubavi moja tugo Cm-----------F7-----B-- ti sto mucis srce moje B-------------------------As- zar ti ne znas, sta su boli As------G7-----------Cm- kad se voli, kad se voli [2X] |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org