![]() |
Behringer B215A susti
ee owako imamBehringer B215A i kad pustim neku farbu i kad pocnem da sviram jako mi susti....neznam sta joj je u cemu je kvar ..
|
Probaj, nek ti izvor signala bude nesto drugo osim Keyboarda..neki MP3 plejer ili sl,pa nam javi..
|
Povezao sam DVD i opet susti!!
|
Jesi li promjenio strujni kabal?
|
Ma jesam sve kabolove promenio i onaj sto ide od kutije do miksete....a da zaobravio sam da vam kazem da sam pre toga sto mi se to desilo radio sam sa njom na pojacalu a ne na suvoj mikseti!!
|
Peco druze , isto ti je to ili na suvoj ili na mikseti sa snagom .Prepostavljam da si signal za ulaz u aktivnu prikljucio iz line out na onoj mikseti , ili iz tape . E sad sto susti , e da proveri potenciometar za volumen mikrofona ako postoji na toj aktivci , ako je pojacan smanji ga . Posto sam elektronicar skinucu sa neta semu pa cu naosnovu iste reci u cemu je problem , mada ja mislim da nije nesto veliko .Zamolio bih te da mi se javis na pp hteo bih te nesto pitati o toj aktivnoj kutiji . Pozdrav
|
@pecadm
Nisi opisao da li se sustanje cuje iz visokotonca ili iz bas zvucnika ??? Ako se cuje sustanje i kad je VOLUME potenciometar na 0, onda nemoj da pokusavas ako nisi elektronicar. Nosi u servis. Nije to sitnica tipa kontakt, kabl i sl. |
da iz visokog se cuje kako susti , a kad smanjim na 0 ne cuje se nista samo kod sviram....e sad nezanm de bi to mogao da odnesem da li na neko nekog majstora u beogradu ili u pancevuu!!
|
Najbolje je da odneses u servis da ti to pogledaju i utvrde sta je u pitanju,siguran sam da u Beogradu postoji dosta servisera koji ce da odklone kvar,to je najbolja varijanta jer ako pokusas nesto sam da uradis a nemas iskustva sa elektronikom samo ce s napraviti jos veci problem!
|
Kazi mi da li si izlagao zvucnik vecoj snazi u toku svirke.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org