![]() |
Za Nedim : Team MERHAMET SOUNDS
Evo vidi valja li ovo mozda ??
http://rapidshare.com/files/19436435/merhamet.wma.html Sve je na PA1XPRO Od team: Merhamet Sounds Alen Almir Blusa ------------------------------ |
Uuuuuuuuu....Jebo te,ko je pravio ove ritmove?
Bravo,bravo,bravo...!!! |
poz
Da,da sinoc sam bio umoran od tezge pa nisam dobro razumeo ovaj snimak...Ovo prvo je Amza a drugi si verovatno ti Bluza...!?
Pozdrav |
Masha'Allah...lepo je i prelepo, svaka cast...iskreno.
Al daleko je od onoga sto ti MISLIS da jest, a inace super je. Samo ako me razumes sta hocu da kazem nije ono sto si ti hteo da ispadne...isto ko da ti ja neku dvojku odsviram u arapsku skali...al svirka je prava, svaka cast. A da ne duzimo sad raspravu ti vrlo dobro znas sta mislim i o cemu pricam, isto ko da ti sednem i drzim lekciju za dvojke sada o kojima ne znam ni kako harmonija ide. A ako ti je cilj bio da mi dokazes nesto, na taj STIL sto si ti mislio a ovo nije, to i nije moj stil, nemam ja nikake veze sa Amzinom muzikom, a by the way, svidjaju mi se ritmove, gde si ih UZEO... :D Il hoces da ti posalje te iste, bar od pre godinu i po... :D Pozdrav i samo svirajte, pustite sta ja pricam. O Miki a si ziv ti, nema te covece, ja cekam i dalje danima, hehehehe. |
dddd
Blusa,ko je svirao sax u prvoj polovini snimka?
|
sve je odsvirano osim prvi intro bubnjeva sto udara poslije
saxofona i onaj drugi intro bubnjeva.. Nedim da to nije to ali ipak moze da prodje sad kontas da to nije to kao i ti sto si stavio, kontas?? Gdje ovaj ostali merhamet sounds, nestali... Poz.. |
Evo nas krijemo se od FBI i CIA :lol: ...I ja spremam jedan mali demo-skrajnje vrjeme je...Saki svaka
cast znao sam da sam dao material pravome koji ce da ga iskoristi i snimi nesta kvalitetno...Uglavnom sve najbolje i sretno!Pozdrav! |
Jeli BLUSA, jel to ovaj SET?:
http://www.yousendit.com/transfer.ph...E2415C68530808 Samo ovde ja sviram, nisam INTROS puSHCao... :D Na Tyros 2 je ovo... :D |
Caos Raja,
nemogu da skinem ovaj snimak, pise da sam neki limit preso, mozetel to metnuti preko www.yousendit.com ???? Hvala Tritonle |
hahah Nedim jeli to tebi sve na intro lici haha....
hajd eto uskoro cu ja tamo do tebe blizu pa da ti to isto odvalim ;) I usput da pitam ovde posto sam radio par semplova novih dok ih editiram tamo sve ok zvuci super cim ga save nista isto.. I kako da ga ubacim tamo medju one banks tj pod recimo piano da ga smjestim tamo negdje da neidem non stop pod sve one.. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org