![]() |
Korg X5D Bass
Uskoro ću da uzmem ovu solo klavijaturu te me interesuje da li na njoj može da se napravi čvrst i solidan picked i fretless bass, pošto ona nema ritmove.
Imam dobru ponudu za 50€ X5D ili Yamahu DX27, dobro očuvane. |
Moze
|
@PA3XPro
ako je za te pare..uzimaj i ne razmisljaj! na x5d mozes da napravis veoma dobar i konkretan bass,i sa njim mozes da sviras uglavnom sve stilove. |
@simke:
Hoćeš li mi pomoći kad ga uzmem da to napravim ? I još jedno pitanjce, imam poslije toga na umu, zamjenu za Yamahu DX11, klavijatura za klavijaturu :) Dal' bi i to bio dobar potez? Znam da je pitanje offtopic, al' eto da ne otvaram novu temu. |
Dx 11 ima odlican bas ako hoces da sviras dvojke .Dok korg x5d ima semplovane boje.Zavisi koju muziku sviras ako sviras i zabavnu muziku x5d ce ti odlicno posluziti.
|
@casi: kolega, moze i meni jedan x5d sa semplovanim bojama, dacu i 100e ako treba :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ja se izvinjavam ako nisam dobro informisan,al od kad Korg x5d ima semplovane boje? Pozzz
|
Korg x5D nema semplovane boje, a niti ce ih ikada imati, niti ih je ikada imao ;)
|
Imam ja jedno stanje gde ima par dobrih boja za bass kontru , pozzzz
|
Sto mislite da nema.Prilikom proizvodnje svakog digitalnog sintisajzera sempluju se zvukovi.Samo sto su kod Korga x5d smesteni u integrisanom kolu i ne mogu se editovati.Svaki klavir na x5d je semplovan samo sto kvalitet ne odgovara danasnjim semplerima.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org