![]() |
Toma Zdravkovic - Ostao sam sam
Samo tuzne noci znaju da je volim
jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema Ref. 2x Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema Dodato: E da, ako moze Cm...Hvala unapred...:) |
es---------------fmol---------cmol
Samo tuzne noci znaju da je volim as------b----------cmol jedna zena odnela je sve es--------------fmol------------cmol samo srce moje ne znam da l' ce moci as-----b---------cmol ove noci da izdrzi sve cmol--b----f----as Dugo, dugo zoru ranu as---b---cmol cekam uzalud cmol--b---f------as 'ej zivote, srece nema as---b--cmol tugo golema es Nemam, nemam srece b-----es---b---------es nigde nista ostao sam sam fmol ostao sam sam f7-----b---fmol--as-b-cmol suzo vrela, tugo golema |
Cm--------------Fm--------D#-
Samo tuzne noci znaju da je volim G#--------B--------Cm- jedna zena odnela je sve Cm------------Fm--------------D#- samo srce moje ne znam da l' ce moci G#--------B-----Cm- ove noci da izdrzi sve D#---B-----Cm--Fm Dugo, dugo zoru ranu G#----B---Cm cekam uzalud D#-B-----Cm----Fm- 'ej zivote, srece nema G#---B---Cm tugo golema Ref. 2x Cm------------------ Nemam, nemam srece B----Cm---B---B7----Cm nigde nista ostao sam sam Fm----------- ostao sam sam D#--B-----Fm--D#-B-Cm suzo vrela, tugo golema :) |
Jace je od mene! Ne razumem ove tonalitete. Pesma je u g-mollu, a prvi akord u forspilu i strofi je B dur. Es dur je zenski tonaliet.
|
@Pligan,u pravu si,zamolio bih one koji pisu akorde da napisu original i iz originalnog tonaliteta,ili ako bas neko trazi poseban tonalitet.
|
@Pligan
Pa kolega nije trazio original nego C-moll-a...;) Al' u pravu si sve sto si napisao...Pozdrav ;) |
Ja sam napisao iz Cm jer je tako trazeno, pogledajte u prvom postu napisao je ako moze iz Cm. pozz :)
|
Ovi ispisani akordi nisu dobri..nemojte iz glave i napamet da ispisujete!!!!
Ako hocete da pomognete onom koji trazi akorde neke pesme,sednite za klavijaturom,pustite trazenu pesmu, i skidajte akord po akord, i tako ispisite! @mljacka @pligan ovo su original akordi iz original tonaliteta,i po ovom skidajte! ------------------------------------------------------------------------------ Toma Zdravkovic - Ostao sam sam(B)® B-------------------Cm----------Gm-- Samo tuzne noci znaju da je volim Es-----------F-----------Gm- jedna zena odnela je sve B------------------C-------------------Gm- samo srce moje ne znam da l' ce moci Es--------F---------Gm- ove noci da izdrzi sve Gm----Gm7-Gm6-C--(bass-G,F,E,C) Dugo, dugo zoru ranu Es------F--Gm- cekam uzalud Gm--Gm7-Gm6--C----(bass-G,F,E,C) 'ej zivote, srece nema Es----F---Gm- tugo golema Ref: B------------------------ Nemam, nemam srece F------B-----F------------B--- nigde nista ostao sam sam Cm-------------- ostao sam sam Gm---F------Cm--Gm-Fm-Gm- suzo vrela, tugo go--le---ma [2x] Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema -------------------------------------- tema ide pod LOCK!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org