![]() |
GOOGLE prevodilac(zezanje)
KAKO PALI YUGO NA - 15
audio Procedura: 1) Google Translator(prevodilac): 2) Prebacite na jezik ENGLESKI – ENGLESKI 3) Kopirajte slijedeći tekst: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo 4) Klikni na prevedi - Upali zvucnike 5) Klik na LISTEN/SLUSAJ (mala ikona) sta mislite dal su pogodili ovaj zvuk od Yuga? Ja mislim 100% jesu!!:lol: ostavljajte komentare,i ako imate nesto slicno,ovo je pravo mesto. |
Svaka cast za ovo... :D
|
Hahahahahahahahahaha...to Simkers kralju!
|
@ERKOOO
brate pa nisam ja simkers procitaj moj nick;) do sad su me krstili simkers smikers snikers!!:S da ne idem u off topic Nastavaljmo temu!! |
Genijalno........
|
Haha, to je taj Yugo... :D
evo jos jedna zezalica: 1) Google Translator(prevodilac): 2) Prebacite na jezik Srpski - Engleski 3) ukucajte Mitar Miric, i pogledajte sta ce ispasti :)) |
u stvari Rihanna je Mitar Miric :lol:
dobra fora.. |
Dobro je i ovo Mitra Mirica ali Yugo je zakon, svaka cast ko je ovo izmislio :D
|
hahahahha....ko ovo izmisli svaka mu cast....:D
|
Hahah, @Simke zakon je ovaj Yugo, bas me nasmijao. Ima jos jedna zezancija sa GOOGLE translate:
1. Staviti na Engleski - Vietnamski 2. Ukucati: will justin bieber ever reach puberty 3. kopirati ono sto se dobije na vietnamskom 5. Staviti na Vietnamski - Engleski 6. I ubaciti ono sto smo kopirali sa Vietnamskog |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org