![]() |
Triton classic
Šta mislite bil se ovaj flopy mogo ugraditi umjesto več obstoječog flopija u classica? Jer ovaj čita i sd kartice ako bi išlo onda netreba HD,SCSI,ZIP...itd
************************************************** *** |
Nisam tu baš previše potkovan, ali ja se u to ne bih upuštao. Nije stvar samo do fizičke ugradnje već i do prepoznavanja te periferije od strane tritonovog operativnog sustava. Mislim da on ne bi nikako ovdje prepoznao sd karticu, a upitno je da li bi uopće prepoznao i navedeni floppy pa je cijela investicija i ugradnja krajnje rizična.
|
moss boje za triton studio
Imali iko moss boje za triton studio??
|
@ Rivles
http://yu-midi.org/forum/downloads.php?do=cat&id=14 bilo bi dobro da koristite pretragu kolega, i podjsecam samo da je tema vezana za triton classic.... :D p.s. to je samo mala napomenica da u buduce znate da ne bi imali problema sa administracijom i moderatorima oko kaznjavanja. pozdrav. |
to je pokusao jedan moj kolega ali nije uspijo, clasic ga nije prepoznao! ma u svkom slucaju bolje se ne uplitati u sve to
pozdrav;) |
Samo taj model flopija koji je u klavijaturi odgovara tvom modelu.Drugi nisu kompatibilni.Tako fabrika stiti svoje proizvode.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org