![]() |
Problem s tercama na Korgu TR
Imam problem s tercama na tr-u, do sad je sve radilo kako treba i sad mi se cini ko da su skale poludile. Molim vas pomoc..unaprijed hvala..
|
pojasni o čemu se radi?
|
imao sam sve slozeno kako treba, i jednom upalim tr-a, ucitam i idem svirat i kao da to nisu pravilno uredene terce, i onda sam pogledao tamo gdje su radene terce i tamo je sve dobro..neznam gdje je problem...
|
Provjeri da ti kojim slucajem klavijatura nije ostala transponirana,to je tamo negdje u globalu,mora da bude u nuli.
Ako nije to,loadiraj samplove,kad zavrsi loadiraj iz tog svog seta samo global,jer su u globalu User scale,mozda ce pomoci. pozz |
Moze da bude i da ti je riknuo pich bend
|
sve user skale su na nuli...neznam sto se dogdilo...inace taj set koristim uvijek i samo sam ga nadopunjavao svojim tercama i sada odjednom ne radi.. ( evo jednog primjera, sviram s E dura neku stvar.. prva E tipka mi nije terca, a ostale jesu (neznam sad tocno jer nisam kraj klavijature) ...
|
moze biti da si slucajno ucitao neki global koji nema postavke za user scale..ako imas u knopu sacuvan bekap stanja ucitaj samo pcg
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org