![]() |
korg pa 50 display
Evo pretrazio sam sve teme i nisam nasao pomoc ,pa vas molim ako moze neki dobar savjet.Stigla i mene ta sreca da mi ode display na spomenutoj klavijaturi.Kaze majstor da ga nema u Hrvatskoj za kupiti.Dali netko zna gdje ima i koliko kosta od prilike?
Unaprijed se zahvaljujem napomoci!!!!! |
Imas ga u sky-u u Beogradu...Cena je nesto vise od 50eura cinimi se.PoZz
|
Probaj da nazoves Artist Banja Luka. Trebalo bi da imaju nov display. Poz...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Dali ima netko iz Banja Luke da mi provjeri u Artistu za display.Danas cijeli dan pokušavam dobiti vezu al ne uspijevam.
Dodato: Rijesio sam problem i samo da ispravim kolegu Minicevca display u sky-u kosta 170 eura. Hvala svima na pomoci. |
Da ne otvaram novu temu, pošto se pitanje odnosi na isti problem, gde je u Srbiji najpovoljnije uzeti ceo displej za pa50, i da li može na nju displej od pa60-80?
|
šta ti se dogodilo sa displayem??? jedino imaš u sky-u koliko sam ja informiran jer sam i ja tražio. Cijena je bila 170 eura :)
|
ako smijem pitat, sto se tocno dogodilo, jednostavno prigorio?
|
moj nije pregorio nego mi otišao onaj trafo od 5w za svijetlo.Pošto nisam mogao nigdje nabaviti drugi nazvao sam u sky i rekao mi lik da može samo da mi promjeni cijeli display.Naravno da nisam to napravio jer je preskupo , pa sam to riješio na drugu foru i sve radilo za 5 eurića :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org