![]() |
branimir 123 - demo snimci
<embed src="http://www.*******.com/embed/469895423/a0553682" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" />
|
ovo ti bas i ne funkcionira???::;;!!!!
|
Popravi ovo pa da cujemo demo! Pozdrav
|
evo ga sad funkcionira,napokon,ja harmonika i ostala ekipa,pjesma je Serifa Konjevica--Vjencanica bijela bijela,uzivo
|
E , pevac je ekstra svaka cast harmonikas mora malo da poradi oko tacnosti sviranja , bubnjar malko da doda dubine na kompletnom bubnju jer mu dobos jako tanak , a basista treba jos da se usavrsava i krace da svira bas i sa prelazima u septim akordu , . Izvini to je moje misljene , nikakva keitika nego na posao i bicete extra bend
|
dobro ,to je tvoje misljenje,samo treba uzeti u obzir da je to uzivo snimak,i nije dotjeran kao studijski,pozz
|
Hmmm...dobro je
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
iskreno meni osobno je to onako li la moze proc ali moze to i puno bolje.... po meni upravo pjevac moze bit puno bolji....
|
po cemu pjevac za tebe moze bolje,malo ce ih ovako otpjevat a da nisu profesionalni pjevaci,to mi je dosta kolega reklo,
|
Meni se bas svidja bravo i svaka cast i samo nastavite tako....Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org