![]() |
Koji je ovo mikrofon?
Da li mozda neko zna koji je ovo mikrofon, mnogo mi se dopada......hvala unapred....;)
|
to bi trebalo da bude ovaj model,mada nisam 100% siguran,jer koliko znam Boki ima shure beta 87,ali je ofarban!!tako da je moguce da su i ovaj ofarbali!!!http://www.shure.com/americas/produc...ld-transmitter
|
Ne, ovo je Shure KSM9. E sad, sa kojim predajnicima i prijemnicima, to ti pretpostavljam nije bitno.
Glava KSM9. :) Pozzz P.S. Inace, i kablovska i bezicna varijanta KSM-a 9 se rade u toj srebrnoj i crnoj boji. |
čuj ofarbali mikrofon?? šta sve nema na ovom belom svetu...@-)
|
da da to je
Shure KSM9 Wireless Condenser Transmitter Microphone Silver :D pre nekog vremena sam gledao to cudo, sestra je htela da kupi, u srbiji smo nasli i koliko sam dobio informaciju da je oko 550e, ali to je bio na kabel, a bezicni je oko tri puta skuplji, kako kazu u jednoj prodajnoj kuci, tako da je odustala i zadrzala betu 2, mislim da je mikrofon extra samo malo skup, koliko para toliko muzike:lol: |
@aleksandar72
Do skoro sam vidjao jedan KSM9 na kabal u oglasima, crvene boje...ahahahaha... Farbaju ljudi samo tako, i to one najskuplje. :) Prodavao ga dugo za 300e ali mi se cini da ga jos uvek nije prodao. Da ga ofarba u zuto, mozda bi ga i prodao, sta mislis druze? ;) :) |
da li ga je prodao?I ja sam ga video skoro u oglasima,onako crven na radost!!=))
|
Kad je Amadeus u pitanje ..... i da je ofarban mikrifon, ne bi me cudilo.
|
samo se nadam da ovo nije na moj racun,jer je beta 87 ofarbana,ako treba slikacu vam je?!?!?!
|
5 Privitaka
@Beethoven
Mikrofon High-End klase ko sto je KSM9 farbati?? :green: Ja ne bih... Ali o ukusima se ne raspravlja, reko neko B-) Znam da moze kod SENNHESIERa da odaberes individualni dizajn, zvanicno na njihovu stranu(style your mic), i tako ga porucis...naravno za odredjenu sumu. Uglavnom se mikrofoni Highend klase proizvode u dve farbe: Black & Silver pr.Shure KSM9, Beyerdynamic TGX930, Sennheiser SKM,Neuman KMS... Evo neke primere "nabudjanih" mikrofona: ^:)^ |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org