![]() |
Eksterni ZIP drive-Pomoc!
Evo danas sam od jednog kolege dobio eksterni Zip drive.Nisam dobio nikakav cd za instalaciju,ne znam da li je i potreban ali kad ga spojim na racunar,on ga ne prepoznaje!Radi se o SCSI prikljucku,znaci kopca se tamo gdje i printer!E sta sad da radim,jel ima neko da mi pomogne?
Hvala... P.S. Izvinjavam se moderatorima ako sam temu stavio na pogresno mjesto!:"> |
@ERKOOO
Ja sam prije imao zip drive, ali je bio USB i nije trebao nikakve drivere.S obzirom da se ovaj spaja na SCSi vrlo je vjerojatno da za njega treba instalirati drivere.U svakom slučaju potraži na netu drivere-upiši u google -iomega zip driver- pa pokušaj tada!Nadam se da sam ti pomogao! |
Ma trazio sam tako i ono nadjem,skinem,kad ono sasvim nesto lijevo! U svakom slucaju druze,hvala ti!
Ako neko nadje slucajno link ili zna gdje mogu skinuti driver nek postavi ili posalje na pp! |
Ako imaš na ZIP-u SCSI priključak, onda isti moraš imati i na računaru. Priključak za printer nije isti. To je LTP1 port. Nipošto nemoj da priključiš ZIP u taj priključak da ne dođe do havarije. Za SCSI priključak trebaš imati u računaru ugrađen SCSI controler da možeš koristiti taj ZIP.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org