![]() |
Zemljotres!!!
Salje mi burazer poruku, jesi li osetio zemljotres oko 2h nocas, kaze ljuljala mu se komoda, treslo sve... :) Ja radio sa klavijaturom, ama bas nista nisam osetio... :) Javili na TV-u kasnije... :)
Bio sam u "Event Editu"... :) Sta ces... :) Jel osetio neko? |
Pishemo vec sat vremena o tome u "Hajde da se zalimo" ;)...Ja igrao neku horor igru u to vreme...Totalni dozivljaj!:-O
|
re
Ufff ja sam na 16. spratu u Beogradu,sine kad je ovde pocelo da ljuljaaaa!!!Prvo sam se uhvatio za pa2x i poceo da pakujem laptop =)) ali je prestao.
|
Ja sam pio kafu na nekoj pumpi u Nisu.I bas komentarisem sa kolegom kako smo osetili neki potres.
Sad sam stigao kuci i gledam vesti. Zemljotres se desio u okolini Kraljeva.Epicentar je bio u selu Vitanovac.Jacina zemljotresa je bila 5,4 rihtarove skale 10km ispod zemlje. Postovano sa mobilnog uređaja |
Poginule 2 osobe.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ja sam bio u studentskom domu na trecem spratu i bio je bas ful dozivljaj;)Mogu da zamislim tebe na 11-om kako pakujes pa2x=))
Dodato: Au covece pa ovo nije zajebancija uopste...Strasno!!!Neka im je laka zemlja... |
Znaci, moze da trese kolko oce, niko od vas nije bio u EVENT EDIT-u u to vreme, svi ste osetili...ahahahaha... Ja nista nisam osetio, ali stvarno... Cak nisam ni verovao burazeru, sve dok niste i vi potvrdili... :) Ubice me kljava... :)
I jos ima poginulih, strasno... :( |
I mi smo u PG nedavno imali potres 5 stepeni Merkalija pa smo iskakali iz kuca, a kamo li 7 po Rihteru. Ne smijem ni da pomislim
|
Mene sinoc probudilo,pocelo se sve tresti, kako sam se prepao. Kad se u Sarajevu osjetilo ne smijem pomisliti kako je bilo u okolini Kraljeva.
|
momci necu da ve kritikujem, al dajte malo vise ozbiljnosti u ovoj temi, milance reko da su 2 poginuli ... :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org