![]() |
Divx web player
Divx web player mi neradi ni u jednom browseru samo u internet exploreru...
Pokusao sam deinstalirati i browser i player al ne ide... Samo se pojavi crna slika gdje bi trebao biti player... Ako neko zna kako rijesiti ovaj problem et nek se javi... hvala... |
Ja sam imao isti problem,i ovako sam ga rijesio.Vezano je za firefox,posto ne koristim internet explorer.Deinstalirao sam player,pa onda update firefox i tek onda instalirao program i sljaka normalno.Probaj i ti ovako,ako nista skini neku stariju verziju programa,vjerovatno ta tvoja ima bug.sretno
|
evo od mene jedna luda ideja :lol:
armine, znas li ti onaj shvabski sajt gde se mogu gledati najnoviji filmovi taze iz bioskopa? ako ne znas, dat cu ti ja ;) ako znas, ukucas taj sajt, i probas da gledas bio koji film koji nije u flash-formatu nego divx-xvid i sajt ce te automatski naterati da skidas plug-inove za divx ... PAZI samo da NIGDE! ne dajes svoje PODATKE ako te zapita! to je jedna lopovska firma koji pokusava da naplacuje divx-decoder a kao prvo to nije njihovo a kao drugo, taj divx-decoder je FREE! znaci nigde da ostavis tvoju emailadresu! zapamti kako se ti divx-plajeri i decoderi zovu i to potrazis u netu da skidas sam i installiras normalno probaj da nadjes VEOH web player. tacno kako asmir kaze, i ja sam te pluginove na MOZILLU ubacio i funkcionise sve bez problema. |
Haha grandia ubice nas bog sto neplacamo porez... naravno da znam za te sajtove...
Poksao sam vec kako je drug asmir rekao ali ne ide posto imam aktuelnu verziju firefoxa nemogu je apdejtati... |
@grandija neznam ja za taj sajt,pa bih te molio ako mozes da mi posaljes na privat stranicu,pa da i ja gledam te filmove:confused:hvala
|
nedaj zeljku dace otkaz odmah :))
joj ja se odvalim nekad po citavu noc gledam... nego ljudi pomagajte |
Pa hebem li ga posalji i meni da i ja gledim:lol:
|
e stvarno smo najludji na forumu nas 3 =))
.................................................. ....... verovatno si vec potrazio po netu, i nista? a VEOH ne pomaze nikako? google: download divxplayer ? |
Ma nismo to ti se samo cini:lol:
|
Ukoliko nisi resio problem, uradi sledece, ides ne google i kucas download wmv player for firefox, instaliras taj addon i resio si sve probleme i sa radio i sa video plejerima ( narafno ukoliko nisu real,flash,silverlight al ne verujem ugl se koristi wmv) Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org