![]() |
korg pa2xpro duplo vise user dk
zna li ko kako instalirati vise user drums k.
|
2 Privitaka
instalacijom O.S.,koji je verovatno modifikovan..pise i dalje verzija 2.01,ali imam duplo vise user DK ..ukupno 128 user DK.mozes videti na slikama..O.S. mozes naci googlanjem,samo strpljivo trazi.
|
re
Koliko ja kontam,ovde se radi o Pa800,a i sa slike se vidi,pa2x nema one crtice po ekranu...mozda si kolega na njega mislio,pa si greskom stavio pa2x :confused:
|
da,kod mene je pa 800. samo sam odgovorio na postavljeno pitanje kako dobiti vise user DK u klavijaturi.OS koji sad imam je verzija za pa800,pretpostavljam da postoji i za pa2x sa 128 user dk.
nacin na koji dobiti duplo vise user DK je instalacijom OS. pozz |
re
Da skontao sam,ali nisam cuo da za pa2x ima to prosirenj i ja sam googlao,ali sam video samo da su neki turci uspeli da to izvedu na pa800 ;) ...lepo bi bilo da moze i na pa2x
|
o.s
Dali ima neko taj O.S sa
128 user DK?? ako,ima neka postavi,na forum,pozdrav,.. |
Postavljeno za PA800 i PA2x sa uputstvom. Ja koristim vec tri meseca na PA800 i sve radi OK.
|
Gdje je postavljeno mozes li nam reci.Pozdrav:)]
|
Instalirao sam ovaj 16 USER DK OS u Pa2. Koristim klavijaturu tako vec 3 nedelje... U principu ok je...ali me malo brine to sto kad radim nesto ozbiljnije i duze za klavijaturom desi se da kada snimam User Drum kit klavijatura blokira i mora da se ugasi-upali...tako da,ako mi se to bude desilo jos neki put,vraticu "normalni" OS.
|
dali neko ima produsen user1 ili user2, nedami da ucitam boje sa user1 ili dva na fabricke boje pogasim sve factory sound protect ali ipak neda, bilo bi fino da i to ima!!! hvala
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org