![]() |
Halid Beslic - Dijamanti
Jel moze neko da mi napise akorde za pesmu Necu necu dijamante iz Gm??? pozz :D
Da kraj mene vile stoje suho zlato da mi broje dusa ne bi drugu htjela jer tebe je zavoljela Ref. Necu, necu, dijamante suho zlato, brilijante ni safire, nit' rubine samo ona da ljubi me Da mi zlatne kuce grade po avliji cvijece sade ja bih opet tebe snio i sa tobom sretan bio Ref. Da me vjecnim ucinite pola svijeta poklonite nikad ne bi ja pristao jer sa njom sam navikao Ref. |
Nadam se da ce ti ovo malo pomoci. Transponiraj malo ;-)
Dm Da kraj mene vile stoje, C Dm suho zlato da mi broje. Gm Dm Dusa ne bi drugu htela Gm C Dm 2X jer tebe je zavolela. Dm Necu, necu dijamante, suvo zlato, brilijante, Gm Dm nit safire nit' rubine, C Dm samo ona da ljubi me. </pre> |
Da kraj mene vile stoje
c c suho zlato da mi broje Bb c dusa ne bi drugu htjela f jer tebe je zavoljela Ab Bb Ref. Necu, necu, dijamante c suho zlato, brilijante c ni safire, nit' rubine f c samo ona da ljubi me Bb c Da mi zlatne kuce grade po avliji cvijece sade ja bih opet tebe snio i sa tobom sretan bio Ref. Da me vjecnim ucinite pola svijeta poklonite nikad ne bi ja pristao jer sa njom sam navikao Ref. |
evo druze iz g-mola
g Da kraj mene vile stoje F............. g suho zlato da mi broje c dusa ne bi drugu htjela g ........... F....... g jer tebe je zavoljela Ref. g Necu, necu, dijamante suho zlato, brilijante c .......... g ni safire, nit' rubine F............... g samo ona da ljubi me <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org