![]() |
Obrada zvukova Korg pa50sd
Treba mi pomoć oko obrade zvukova u programu.
Zanima me sledeće - Dali se odabirom ROM ili CARD mogu odabrati zvukovi koje se nalaze u klavijaturi ili na SD kartici?
|
Po mom misljenju logicno bi bilo da na osnovu tog odabira biras da li obradjujes zvuk sa ROM-a ili SD-a.. Opet jedini nacin da saznas sigurno je da probas.
|
Ne znam kako bi uopce mogao odabrati opciju CARD na PA50, kad je ta funkcija aktivna samo kod pa80 sa flash karticom, barem sto se boja tice. Imao sam pa50, doduse obicni, ali to nikad nije sljakalo, sto je i logicno
|
Druze, radi se o pa50SD, koji kako sam ja shvatio, ima umjesto floppy-a Card reader ili ima oboje, nisam siguran.. tako da vjerovatno podrzava tu opciju.. To je znaci, kako sam ja to shvatio, a moze biti i da nisam u pravu, nadam se da ce se javiti neko ko ima iskustva s tim.
|
SD nije nikakve druge funkcije nego i obicni floppy na staroj PA50. Kod pravljenja boja nema teorije da u editu boja uzima nesto sa kartice 100%.
|
Zdravo drugovi,
možda je nekakva greška na OS. Do prije par dana sam mogao odabrati opciju ROM ili CARD. Nakon nove instalacije OS više ne mogu. U svakom slučaju hvala. |
jedino da ti taj prethodni os nije bio onaj od pa 80 modificaran za pa 50? sjecam se da se meni na tom os-u u mixeru pojavljivao cak kanal od mikrofona :)
|
Napravio sam u programu dobar zvuk harmonike i hteo bi da dodam vibraciju kada pomerim joystick prema dole. Kako da to napravim?
Pozdrav |
i mene ovo zadnje pitanje isto interesuje ako ima neko da nam se javi bio bih zahvalan? :)
Dodato: naravno za pa50 |
Vjerovatno je ucitan set od pa80 i boje su vucene s flas card zato ti u oscilatoru stoji Samples / MS Hi Bank/Num: CARD ali kad prebacis na Samples / MS Hi Bank/Num: ROM vise ne mozes vratit na Card,,,sumnjam da si mogao odabirat sta si htjeo jer to ne moze ni pa80 kad katica nije u nutra
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org