![]() |
Oliver Mandic - Pitaju me,pitaju
Pozz kolege,trebaju mi akordi za pesmu Pitaju me pitaju (od Olivera Mandica)....Hvala unapred ;)
Raduj se makar posla bilo gde raduj se sve sa srecom nek ti je Neka ti sve od ruke ide zelim ti, zelim najbolje neka te ljudi srecnu vide ti si neduzna kriv sam samo ja Ref. Pitaju me, pitaju, oko moje ko sad ljubi ruke tvoje pitaju me, pitaju, mila, gde si ja im kazem, srecna jesi Raduj se mnogo sam te voleo raduj se nisam te preboleo Pisi mi, radosno ti bilo cija si, sta li radis sad pisi mi, sunce moje milo ti si neduzna kriv sam samo ja Ref. |
Cm------------D# F-------Cm
Raduj se makar pođšla bilo gde Cm-------------D# F-------Cm Raduj se sve sa srećom nek ti je D#-----F----------G# Neka ti sve od ruke ide Cm------D#--------F Želim ti želim najbolje D#-------F-----------G# neka te ljudi srećnu vide Cm-----------D#----------F ti si nedužna kriv sam samo ja Cm----------------D# Pitaju me pitaju oko moje F-----------Cm Ko sad ljubi grudi tvoje Cm--------------D# Pitaju me pitaju mila gde si F--------------Cm Ja im kažem srećna jesi Uvod kao i ref. Neki tonalitet otprilike za pevanje je Cm |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org