![]() |
pa1x-izbrisale se fabricke boje i bubnjevi; Ucitavanje resursa.?
ludi pomagajte dali je neko od vas imao slican problem sve boje i svi fabricki bubnjevi su izbrisan neznam kako ali ih nema a semplovi perfektno rade zaista neznam ocemu je rec ???molim vas pomozite kako da resim ovaj problem jer mi neki ritmovi ne rade zato sto su pravljeni od fabrickix boja i bubnjeva!!!svka pomoc mi je dobrodosla kako da resim ovaj problem ..unapred hvala .pozzzz
|
Kako se to desilo?Samo od sebe,jednostavno si upalio klavijaturu pa se izbrisalo sve ili si cackao nesto pa je nastao problem?
|
Verovatno je cackao nesto pa izbrisao ..... ;)
Kako i da je, ucitaj resurse iz pocetka, to ce resiti problem. Skini ih sa korgovom sajtu. BtW: Ako neznas kako se ucituje, evo ti uputstvo http://www.yu-midi.org/forum/showthr...hlight=resurse |
Da to bi bilo najpametnije sto kaze Aca.
|
kao sto ace korg rece ucitaj resurse ponovo i bit ce sve kako treba ...kod mene je isto tako bilo ali sam ja to namjerno uradio nije mi htjelo da cita ritmove sa user 3 i kad sam mijenjao sistem totalno je resetovo i nije bilo nicega vise u klavjeturi ubacis resurse i sve opet radi kako treba :);););)
|
Citat:
Dodato: hvala puno ali ja imam os verziju 3.01 a ne sajtu neme resursi za taj os vec samo za 3.00 da li ce se uklopiti ti resursi?/na ver os 3.01??? Dodato: hvala ali koji resursi da ucitam na www.korgpa.com ima smo resursi za 3.00 a ja imam os 3.01 dali ce se uklopiti ti resursi da njih ucitam ????hvala unapred |
Pa vidi ja dok sam radio sa Pa1 mnogo mi je bolje radio sa verzijom 3.00.Ubaci slobodno tu verziju sad ionako nema sta da zeznes.
|
Trebalo bi da moze da se ucitaju 3.00 resurse u 3.01 OS.
Stom na korgov sajt nema objavljeno nove resurse, nego jos stoje ti 3.00, verovatno pasuju na najnovi OS. |
a mozes li mi dati neki link odakle da skinem tu verziju os-a tj 3.00 i odakle da skinem resurse za 3.01 ili ce se uklopiti resursi od 3.00 njih sam naso <style></style><style></style>http://www.korgpa.com/pa_root/en/extra/korgstory_Pa1X.html?en.
|
Poslao sam ti druze poruka sa linka, jer nesmem ovde postavljati link iz takav tip.
Imas tamo i 3.00 OS ako hoces. A pise ti i da uz 3.01 OS idu 3.00 resurse ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org