![]() |
Koji mikrofon za studio do 150 eura?
Hteo bih da kupim studijski mikrofon do 150e, al po mogucnosti sto bolji...:)))....molim vas preporucite mi nesto, sto je po vama dobro....inace koristi se za snimanje vokala....a vrsta muzike je uglavnom zabavna....pozdrav i hwala unapred....;)
Postavio si temu na pogrešnom mestu i dao joj naslov koji nema veze sa pitanjem!!! naslov KUĆNI STUDIO a pitaš koji mikrofon da kupiš?! |
studijski mokrofon
Kolega evo ti jedan predlog pa prodzaraj jos u internetu :)
Samson G-Track USB-Studio-Mikrofon
Opis Prvi microfon sa ugradzenom sound kartom i misherom,ujedinjava funkcije membran-kondenzatorskog mikrofona sa Audiointerfejsom za racunar i mishera sa mogusnoscu Monitoring-a.Sto znaci da mozes istovremeno pevanje ,,Talking ,,i instrument da snimas na racunar sa studijskim kvalitetom i bez latencije da slusas na slusalicama. + Gain-Control Ovo je novitet od Samsunga a cena nije ubitacna max 130 Eurica ;)
U paketu se dobija: Audio USB kabal,drzac za mikrofon,Softwer Cakewalk Sonar LE Tehnicki podaci:Karakteristika SUPERNIERE Prikljucak USB Nema Poseban prekidac za ON-OFF Duzina kabla 3metra Freqvenca 20-16000Hz Tezina 600 Grama |
Hwala kolega....;)
|
1 Privitaka
Možeš probati i Audio Technica AT2020...progooglaj oko specifikacija ali za taj novac i kućnu varijantu je više nego odličan,provereno
|
|
Vidim u zadnje vreme da se pojavljuje dosta kondenzatorskih mikrofona sa usb konekcijom pa me zanima jel bolje uzeti sa usb konekcijom ili isti mikrofon sa standardnim prikljuckom i spojiti ga preko M-Audio ProFire 610?
|
U tom cenovnom rangu,recimo:
Rode NT1-A http://www.haworthguitars.com.au/ima...NT1A.large.jpg ili AKG Perception 120: http://www.woodbrass.com/images/wood...EPTION+120.JPG Lično,znatno mi je bolja "roda" jer sam probao oba,ali to je stvar potreba i ukusa.Kao i namene mikrofona. Pozdrav!!! |
Ova stvarcica odlicno radi "SAMSON C03U"!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org