![]() |
Suvi Mixer sa dva procesorima
Kolege hocu da sebi kupim suvi mikser ali hovu sa dva efekta da mogu jedan hall da koristim a drugi echo delay...i sl, e sad nisam dovoljno upoznat koji suvi mikser je sa dva procesorima,netreba meni veliki mikser moze 8 do 10 kanala ili eto 12 max , hvala vam unapred i pozzz
|
Imaš suvi mixer sa dva procesorima na primer Dynacord cms...isto kao powermate samo bez snage
|
Aha a jel znas kolko iznosi i gde moze da se nabavi ? i dali ima od behringer sa dva efekta mixer
|
Taj dinakord je relativno skupa sprava,malo jeftiniji od verzije sa snagom a berinžer...ne razumem se u njih,ne znam šta je u ponudi
|
Pogledaj i Martin Wisman mixere,imas suvih od 8 ili 12 kanala,sa 2 efekt procesora (2x256 efekta). Nisam radio sa njima,ali jedan kolega jeste,i ima samo reci hvale. A cena je izuzetno prihvatljiva (pricam o novim,cena u radnji).
|
To je stvarno dobro samo neznam dali moze u Makedoniji da se nadje takav mixer , jel mozes da naucis koj tacno model je da pogledam kod nas jel se moze naci pozz i hvala
|
Ovaj Dinacord cms 1000 je pasivna verzija čuvenog PowerMate miksera. U potpunosti je identična aktivnom modelu, s tom razlikom što nema ugrađeno pojačalo.Ima 10 mikrofonskih ulaza sa fantomskim napajanjem (u 2 nezavisne grupe) od kojih su poslednja 4 i stereo linijski ulazi . Po svakom kanalu je obezbjeđen filtar za odsjecanje basova, te filtar za optimizaciju vokala; 3-pojasni ekvilajzer sa parametarskim srednjim opsegom, 4 AUX
slanja, PAN potenciometar, PFL i Mute prekidači, te odličan regler. Pored standardnih grafičkih ekvilajzera sa 7 frekvencija i limitera u master sekciji, tu je i čuveni dupli efekat, te filtri za suzbijanje mikrofonije u monitoringu. Sada njegova cijena iznosi 1.991 KM(na snizenju) ,a PowerMate kosta 3.499 KM.Pozdrav |
a kolko iznosi u evra? hvala druze znaci meni treba za Makedoniuju
|
@Svirac bt
1Euro = 1,95 KM I jos ti ostane samo da izracunas. |
Hvala Sejox, nisam znao al sad sam naucio pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org