YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Sp jar 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13959)

harisfaz 14.05.2010 16:59

Sp jar 2010

eh...počinje ludilo za manje od mjesec dana, a posto znam da ovdje ima fudbalskih fanatika, odlucio sam da na ovoj temi diskutujemo o ovome dogadjaju.. ko je vas favorit? za koga navijate?? koliko ste razocarani Maradonom i njegovim nepozivanjem nekih od najboljih igraca Argentine :D ?? ili mozda Dungom i nepozivanjem Ronniea?

ja, kao i dosad, navijam za Španiju, jednostavno, sve sto ima veze sa Španijom volim, tako da ću, kao i uvijek, bodrit furiju ka svjetskom zlatu...jednostavno, imaju po meni najjaci sastav, i nije ni cudo to sto je Del Bosque rekao da mu je bio velik problem objaviti prosireni spisak od 30 igraca..:D

milanceshow 14.05.2010 17:57

A Spansku musicu? :)

Ja navijam sa nase!!!

Burli 15.05.2010 00:40

Ja sam za početak kupio Paninijev album i iznenadio se kad viđoh da mi treba 638(šest stotina trideset osam) sličica da bi popunio isti... :)>-

Dell 15.05.2010 00:46

jeli Burli to uspomene na italiju '90 (i sneki) pa te zelja minula za slicicama a :) a sto se tice natjecanja navijam naravno za nas balkance i jugoslavene, za Srbiju ;) ali ima Hrvatska da osvoji Europsko sljedece :P

milanceshow 15.05.2010 05:20

Naravno Delll!!!

Dell 15.05.2010 11:07

inace spanska musica :lol: :lol: :lol:

aleksandar031 15.05.2010 11:30

Nesto su mi simpaticni ovi iz Severne Koreje,vec su objavili konacan spisak od 23 igraca:)
Za njih navijam, pored nasih naravno:)

Enes-am21 16.05.2010 01:06

Citat:

Originalno postovano od harisf (Post 133054)
eh...počinje ludilo za manje od mjesec dana, a posto znam da ovdje ima fudbalskih fanatika, odlucio sam da na ovoj temi diskutujemo o ovome dogadjaju.. ko je vas favorit? za koga navijate?? koliko ste razocarani Maradonom i njegovim nepozivanjem nekih od najboljih igraca Argentine :D ?? ili mozda Dungom i nepozivanjem Ronniea?

ja, kao i dosad, navijam za Španiju, jednostavno, sve sto ima veze sa Španijom volim, tako da ću, kao i uvijek, bodrit furiju ka svjetskom zlatu...jednostavno, imaju po meni najjaci sastav, i nije ni cudo to sto je Del Bosque rekao da mu je bio velik problem objaviti prosireni spisak od 30 igraca..:D

eh ovako raja...da se izvinem...ovaj post, na harisovom nalogu, sam ja ustvari ja napisao..inace, haris i ja smo braca, a ja sam taj dan, sjeo za njegov kompjuter i, ne gledajuci da je on logovan, napisao ovu temu, a kasno sam shvatio...pa eto, nek se zna...haris inace ne prati fudbal...:D

izvinjavam se..

zenicanin 16.05.2010 03:06

navijam za srbiju mozda naprave nesto poput hrvatske 98 godine BIG SURPRISE! al mislim da ce englezi, argentina i spanija daleko dogurat!

Sejox 16.05.2010 13:36

@Enes-am21

A znaci to si bio ti....:)

Svojevremeno sam ja na jednoj "fudbalskoj" temi,kao nesto kritikovao Spance.
I onda mi je nick @harsisf odgovorio,"malo jacim tonom", nesto kao u stilu,da ja bas izgleda ne pratim dovoljno fudbal i da nisam bas dobro komentarisao.
E sad mogu zakljuciti,da si i onda opet bio ti @Enes-am21,posto ti brat
ne prati fudbal.
Mozda jos neko od tvoje familije napise post,na nick @harisf....;)

Inace i dalje imam averziju prema Spancima,nisu mi simpaticni zbog nekih
aferima iz perioda dok je bivsa Yu igrala s njima,a ne zbog njihovog umijeca.

Ja sam za brazilsku skolu fudbala......masta,finta,dribling,improvizacija... .itd.

Trenutno vrijeme na Forumu 05:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org