![]() |
Sp jar 2010
eh...počinje ludilo za manje od mjesec dana, a posto znam da ovdje ima fudbalskih fanatika, odlucio sam da na ovoj temi diskutujemo o ovome dogadjaju.. ko je vas favorit? za koga navijate?? koliko ste razocarani Maradonom i njegovim nepozivanjem nekih od najboljih igraca Argentine :D ?? ili mozda Dungom i nepozivanjem Ronniea?
ja, kao i dosad, navijam za Španiju, jednostavno, sve sto ima veze sa Španijom volim, tako da ću, kao i uvijek, bodrit furiju ka svjetskom zlatu...jednostavno, imaju po meni najjaci sastav, i nije ni cudo to sto je Del Bosque rekao da mu je bio velik problem objaviti prosireni spisak od 30 igraca..:D |
A Spansku musicu? :)
Ja navijam sa nase!!! |
Ja sam za početak kupio Paninijev album i iznenadio se kad viđoh da mi treba 638(šest stotina trideset osam) sličica da bi popunio isti... :)>-
|
jeli Burli to uspomene na italiju '90 (i sneki) pa te zelja minula za slicicama a :) a sto se tice natjecanja navijam naravno za nas balkance i jugoslavene, za Srbiju ;) ali ima Hrvatska da osvoji Europsko sljedece :P
|
Naravno Delll!!!
|
inace spanska musica :lol: :lol: :lol:
|
Nesto su mi simpaticni ovi iz Severne Koreje,vec su objavili konacan spisak od 23 igraca:)
Za njih navijam, pored nasih naravno:) |
Citat:
izvinjavam se.. |
navijam za srbiju mozda naprave nesto poput hrvatske 98 godine BIG SURPRISE! al mislim da ce englezi, argentina i spanija daleko dogurat!
|
@Enes-am21
A znaci to si bio ti....:) Svojevremeno sam ja na jednoj "fudbalskoj" temi,kao nesto kritikovao Spance. I onda mi je nick @harsisf odgovorio,"malo jacim tonom", nesto kao u stilu,da ja bas izgleda ne pratim dovoljno fudbal i da nisam bas dobro komentarisao. E sad mogu zakljuciti,da si i onda opet bio ti @Enes-am21,posto ti brat ne prati fudbal. Mozda jos neko od tvoje familije napise post,na nick @harisf....;) Inace i dalje imam averziju prema Spancima,nisu mi simpaticni zbog nekih aferima iz perioda dok je bivsa Yu igrala s njima,a ne zbog njihovog umijeca. Ja sam za brazilsku skolu fudbala......masta,finta,dribling,improvizacija... .itd. |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org