![]() |
poklon za yu-midi clanove(video snimak) na yutoube
Cao, Posto sam i ja clan ove predivne stranice evo i ja sam stavio jedan stari snimak iz 2004 godine kad sam ja svirko a moj prijatelj onak pjevusi sa mnom..
Nisam nikoga hteo i mogo da imitiram, to sam cisto ja na moj nacin odsviro.. i sviram. A nadam se da danas takodje u 2006 barem malo bolje svirkam.. :D Veliki pozdrav od mene za sve Ljude dobre Muzicke Volje. Ao. Evo link: http://www.youtube.com/watch?v=jsEz881Vxl4 _______________________________ Premeshteno u Zanimljivosti... ;) Vaxter |
forum.
oprostite mi sto sam stavio na korg, trebao sam na zanimljivosti da stavim.
Pozz.. |
Do sad najbolje video sto sam video.
|
Vidi ti našeg Anke...AŠKIMA jel?...Pa vidi se da je to učenik iz slavne SEIKO PAŠOVSKI škole...Evo šta ti je Seikova tehnika a ne ona Miki Cortan i ostali Muljaroši...Anele svaka čast buraz ej de mi javi kad dolazi Seiko...Eto na video nemam komentara-zna se ko je ANEL iz Belgije :lol: ...pozdrav!
|
Anele, prva Liga, samo dalje tako.....Ma kakav Cortan.....svaka njemu cast, prsti su mu brzi kao schumacher :), ali treba se znat svirat i "normalna" Muzika a ne samo Improvizacije neke....Anele, ako imas jos Clipova, ubaci na yutube...
Pozdrav |
Svaka cast Anele! 8)
|
Hvala na compliment..
Hvala na lijepe rijeci, imam jos 2 snimka al mislim da je interesantnije da postavim uskoro nesto novije, jer sad imam i pa80 i naravno bolje zvuci i 2 godine.. sam iskusniji nadam se..
Ima nas jos ovde pa ajde da postavljamo.. Pozzzz Muzicarski za ljude dobre Volje... |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org