![]() |
Izbrisani fabricki ritmovi na PA1XPRO Elite
Drugaru mom treba pomoc. Slucajno je izbrisao, greskom, fabricke ritmove grupe balroom i dance. Zanima me da li moze nekako da se vrate ti fabricki ritmovi. Mi smo skoro prebacili njegov hard disk na kompjuteru i tamo sam nasao foldere Directhd i PA1X_300.BKP (ta dva su mi se ucinila najlogicnijim za to). Da li je mozda ova ekstenzija BKP za beck up? Ako neko moze da nam pomogne bili bi mu zahvalni. Hvala unapred. Pozdrav.
|
Potrebno je ponovo učitati resurse i OS, da bi povratili fabričke ritmove...
Mislim da na forumu postoji objašnjenje kako to treba da se uradi.;) |
Polazim na svirku sada pa cu kada se vratim da procesljam forum. Ako neko zna kako se to radi posto sam ja rolandovac :D pa ne znam bas kako se to radli na Korgu a mnogo mi je stalo da pomognem mom najboljem drugaru.
|
Postupak za vracanje fabrickih ritmova
Folder DIRECTHD, ti je folder u kom se nalaze ritmovi koji se pozivaju sa Hard diska, a folder PA1X_300.BKP ti je folder, gde su ti bekapovani, izmedju ostalog i fabricki ritmovi.
Da bi ih vratio, procedura je sledeca: taster DISK - jezicak na displeju UTILITY - cekiraj trecu opciju FULL RESOURCE RESTORE - pritisni EXECUTE - i uputi na fajl PA1X_300.BKP . To je to! |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org