YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   snimanje setova sa klavijature (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13054)

semirrr 22.02.2010 20:52

snimanje setova sa klavijature

pozdrav kolege....

eh ovako....zanima me da li se mogu snimati setovi sa klavijature ...da nebude zabune ,snimio sam setove sa user 1, user 2 i user 3...sad me zanima da li se moze snimati sa ostalih rubrika...ja sam inace snimio preko 14 rubrika gdje su fabricki ritmovi .....znaci da li mogu snimit te setove sto sam snimio preko fabrickih......nadam se da me razumijete....pa ako moze neko da pojasni .....

dekipa 22.02.2010 20:58

Duze nisam siguran da li si ti skoro postavljao ovako slicnu temu ili neko drugi ali ajde nema veze, inace o ovome je pisano mnogo puta.Izvini ako gresim, posto i nisi bas najasnije postavio pitanje, koliko vidim tebe interesuje kako da zapamtis te setove ili vec ritmove koje si snimio preko fabrickih ritmova da ih imas za drugi put? Ako je to onda ti je to klasican Backup ritmova.
Ako je to sto te interesuje javi pa cu da ti napisem.
Pozdrav!

semirrr 22.02.2010 21:19

eh to me zanima ..znaci one ritmove sto sam snimio preko fabrickih ...to kako mogu snimit na sd karticu....na forumu sam nasao kako snimit ali samo snimi one sa user 1 , 2 i 3....ali ovo neznam....

harepa50 22.02.2010 21:30

Na pa50 sa Floppy-jem ide ovako:
Ubacis disketu (u tvom slucaju je SD)
Pritisni DISK
Pomocu dugmeta Page+ listaj do kraja dok ne vidis gdje ti pise Factory Style Protection (obicno stoji na Off)
Factory Style Protection stavis na On
Pritisnes DISK, SAVE
Izaberes dali ces snimiti citav set sa bojama i ritmovima sa svih banki ili samo ritmove sa svih banki.

Pozdrav

dekipa 22.02.2010 22:16

Moze i tako posebno user po user ili napravis Backup kompletno, kakve su ti sada postavke i posle toga kada treba samo odradis Restore i zavrsio si posao.
Pozdrav!

semirrr 23.02.2010 17:19

druze nemoze ovako kako je gore napisano....samo mi snimi one user 1 2 i 3....to sam znao i prije....treba mi da snimim sve ritmove sa klavijature...znaci kako mogu da snimim sve ritmove sa klavijature....

gibanica 23.02.2010 17:41

ako dobro razumem hoces te ritmove koji su umesto fabrickih da snims na SD ili floppy?
ja cu na to odgovoriti jer sam tako razumeo. moze ali tesko.

1.odaberes zeljeni ritam.
2.ides u RECORD gore levo,pa jos jednom i onda ga snimis umesto nekog ritma recimo u USER 1 pod 1.
3.zatim ides na DISK i onda SAVE TO.
4.pronadjes zeljeni ritam i snimis ga gde zelis.
5. to isto ponovis za svaki ritam posebno, jer brzi nacin ne postoji osim tako kroz USER.
Dodato:
e sad ako hoces kompletan BEKAP o tome postoji tema, znaci celo stanje iz klavijature na 5 disketa.

dekipa 23.02.2010 19:32

Kolega Semirrr, ja mislim da ti je u ovim postovima sve objasnjeno, ali evo ti i detaljno ako hoces samo ritmove moraces da uradis ovako ides na Disk, pa na Utilities, pa ides Page gore u desnom uglu na plus, pa oznacis Fast. Style Protect, bice ti na On, ti stavi Off.Pritisni opet Menu, pa Save, pa kad ti izbaci All ti pritisni Open{F3}, pa oznaci Style, pa opet Open i brate biraj Banke koje ces da zapamtis.
Poz!

gibanica 23.02.2010 19:50

on hoce da snimi sa klav na flopi ili sd a ne obrnuto :rolleyes:

dekipa 23.02.2010 20:34

Pa kolega Gibanica to sam mu i napisao, objasnio sam mu postupak kako da usnimi iz klavijature.

Trenutno vrijeme na Forumu 04:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org