![]() |
Studiomaster miksete - Iskustva!
Imam u ponudi jedan Studiomaster PowerHouse Vision 708 (2x350w, 8 kanala, 2xEQ, digitalni efekat). Ima li ko kakva iskustva sa ovim miksetama, posto, bas na Internetu i nema nekakvih velikih podataka? Koje su im dobre strane, mane...itd?
Pozdrav! |
Radio sam jednom, davno, kraj 90-ih... LaNote, Stutgart... Ozvucenje lokala...
Sjecam se da je bilo mnogo muke da se "napravi" saund, cackanja po grafickom EQ, ali u toku veceri zvuk je bio iznenadjujuce sasvim uredu... Stvarno se ne sjecam detalja, ali znam da je "eho" bio O.K. Zar ti nije lakse na nadjes nekakvog polovnog Dynacord-a? PS ili PSX... Samo nemoj ni slucajno PM500! Pozdrav |
Ja i imam PSX802, ali imam jos jednu stariju BELL miksetu, koju bi dao uz neku malu doplatu za ovaj Studiomaster. Hvala na odgovoru.
Pozdrav |
ja radim na studiomaster powerhouse 300 350+350 W, sta da ti kazem zadovoljan sam kako radi osim sa efektima a inace mikseta radi kao sat a efekte vucem iz korga
|
Hvala @tesla i tebi na odgovoru, mislim da se necu pokajati ako budem uzeo tog Studiomastera :)
Pozdrav za tebe. |
vidi druze radi kao dynacord sto se tice mixera a efekti su iskreno ti kazem sranje tako da ih vucem iz pa ali i ti mozes isto. Poslusaj moje snimke npr ovaj zadnji pa cuj...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org