![]() |
Ne radi voice processor na pa 800
Pozdrav kolege, Znaci kad ukljucim directno u klaviaturu microfon se cuje ali nema nitraga od efecta ili voice procesora... Sta moje da bude? A znam dje radio jer neko vreme sa ga koristio pa posle odusato i sad mi opet treba ali ne radi. Ako neko zna sta moje da bude nek javi ...
Hvala unapred. |
Probaj da ubacis nov preset za Helicon, mozda nisu oni u redu. Takodje pogledaj opciju gde da se usmerava signal iz mikrofona. u GLOBAL -> Audio Setup -> Kartica Mic In, ili Audio in, tako nesto. Ako ti je tu namesteno DIRECT, onda promenis u VOICE PROCESSOR.
Pozdrav! |
Kako da ubacim novi set up za voice processor? Mislis da uzmem od neki drugi set ? Dali bi pomoglo ako preinstaliram OS i resources?
Hvala. To sto si rekao za global je ok , mislim tako sam poslagao. |
U svakom setu imas presete za vocalist, nalaze se pod kategorijom GLOBAL. Imas u downloadu gotove presete za PA800/2X, pa ih ucitaj i javi da li je sve u redu ili nije.
Pozdrav |
SRETNA NOVA GODINA SVIM KOLEGAMA !
Super sve radi , hvala puno. Samo zamolio bih ako je neko probao te presets na downloadu koji je bolji . Jer ja ovaj sto koristim bas mi se nesvidja. I drugo, nisam jos video durske terce presets za srbske pjesme , recimo za is moravu vjetar duva i tako... molske su ok ali durske ne. Hvala opet unapred. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org