![]() |
lock fukcija korg pa800
interesuje me dali postoji loock finkcija na korgu pa800 zapravo kada zelim da iz nekog seta prebacim perfomancu moram da zapamtim koja su tri program sounda u perf. pa od svakog programa koji su semplovi i koji multis i na kojoj su poziciji na ramu tako da bih mogao to sloziti u novom setu e zanimljivo bi bilo da postoji pored svake perfomance neka lock funkcija tako ako je ta finkcija ukljucena onda da se perfomanca kompletna sa programima i muti seplovima moze prebaciti bez sredjivanja nakndano...sto bi bilo vremenski dosta ustede na vremenu..nadam se da sam uspio objasniti...pozdrav kolegama
|
Ne znam da li postoji,ali ja to radim ovako;Jednostavno taj sts.ako sam dobro razumio satvim kao perfomancu i onda je ponovno upisem kao sts.
Pozdrav |
mislim da je nemoguce. koliko sam razumeo ti kada ubacis performans,zelis da ti tu odmah budu i ti semplovi od kojih se performans sastoji, kako da ti on povuce te semplove ako su ti user 1 i 2 puni.jedino da ti prekopira te semplove preko drugih,a stari treba da se brisu itd,tako da nema gde da ih memorise.to moras rucno kako si i napisao,da pamtis gde su memorisni na ramu,pa da sastavljas ponovo.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org