![]() |
Korg Pa 50 Assign Slider neradi!
Ljudi ovo nije moguce kupio sam Korg Pa 50 sve je radilo ondag sam mu bacio jedan set i sat nemogu da smanjim ili da pojacam Boje!?!:mad:
provao sam i drugi set i to neradi?? Sta je to?? |
Znaci za ovo pitanje pisano je puno puta naredni put prvo potrazi po foruma onda otvori novu temu a sad evo da ti pomognem:
Ovako Udji u opcii gde se brise znaci Disk>erase>SSD>Sound> i ovde ostavi User 01, User 02 i Usr Dk Ostale Usere izbrisi restartiraj klavijatura i gotovo je Pozdrav |
KorgMaestro
A zasto ti se tema zove Assign slider na 50 a pitanje nema veze sa to? |
Pa nisam snao kako da je stavi jel assign slider je sa to tu da pojacas boje i da smanjis sato..
Dodato: brate ja sam mislio na pa 50 to sta si ti odgovorio je pa 500^^ |
Kad upalis klavijaturu (odmah si u style play modu) odaberes neki ritam, boju (iz performance), pritisnes SONG PLAY i onda pritisnes STYLE PLAY.
...mislim da sam negdje pisao o ovome... |
Druze ti si pitao za pa-50 ja sam ti odgovorio kako da resis problem e sad tvoje je dali hoces da uradis kako sam napisao nisi prvi da je imao isti problem i da sam mu pomogao Pozdrav
|
[quote=KorgMaestro;114505]Ljudi ovo nije moguce kupio sam Korg Pa 50 sve je radilo ondag sam mu bacio jedan set i sat nemogu da smanjim ili da pojacam Boje!?!:mad:
provao sam i drugi set i to ? ako si radio bekap idi na restore data |
pozdrav
novi sam na forumu...gledam forum več 2 mjeseca i nebih odma da otvaram novu temu,samo bih nešto pitao...dali ko zna kako za pa50 uz neki ritam ostaviti i određenu boju koju želim?
|
Cim si novi trazi prvo na forum onda postavi temu pisano je mnogo o toga i ova tema nija za sto ti pitas Pozdrav
|
Probaj obako.
Odaberi ritam pređi na boje odaberi koju hoćeš onda stisni dugme write i otvorit će ti se meni na ekranu onda se spustiš do STS N. odabereš 1 2 3 ili 4 to su ti ona 4 ispod ekrana i stisneš enter 2 puta.Ako sam gdje pogrešio neka me neko ispravi. I ja sam početnik što se toga tiče i meni je to rekao jedan kolega tu sa foruma.Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org