![]() |
Da li postoji ovakav program??
Pozdrav svima,nisam na forumu nasao da je pisano o ovome pa se nadam da mi nije promaklo negde da ne prekrsim pravilnik(dosta mi je banana vise;)),a pitanje je da li postoji program kao na primer VanBasco da kad pustim karaoku ima onaj klavir i pokazuje kako je odsvirano ali mene interesuje da li ima takav program kada ne pusitm kar. ili midi nego mp3??hvala unapred
|
:lol:
Dosta banana a,smucile ti se vise? :lol: Vidi,i o ovome je vec pisano na Forumu tako da si opet zgresio...;)...program pomocu kojeg mozes iz MP3 muzike "vaditi" harmoniju a mislim i note se zove PORTABLE DIGITAL MUSIC MENTOR,mislim da nije besplatan tako da ga nemoj traziti ovde po Sajtu...ja za neki drugi ne znam. |
A ima i nešto slično za WinAmp mislim da se PlugIn zove Easy Chord...pa dok pustiš MP3 fajl,onda ti se prikazuju akordi koji su u pjesmi.
|
Koliko sam ja shvatio,njemu treba nesto drugacije i od Digitala i od
Winamp-Easy Chord dodatka. On trazi program koji ima recimo prikaz klavirskih dirki i da na njima vidi kako je nesto odsvirano ali iz MP3 formata. Ja nesto nisam siguran da takav program postoji. Za midi ima ali za MP3,mislim da nema. Pozdrav, |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org