![]() |
Korg Triton i Korg Triton le ( Rom sounds )
cao svima kako ste ?
evo i posle dugo vremena kad sam prodao stvari opet sam sebi uzeo klavijature i svirkam pomalo! prije nego sto kupim Triton Classic ili LE imao bioh jedno pitanje! Prije sam imao triton le i tako da sam Set napravio na njemu sa semplovim i nravano sa rom sounds. sad pitanje kad bih uzeo Tritona Classic i ucitao set, bili se pobrkalo radi drugi rom soundova ili radi drugih brojeva ? Jel slucajno isti Rom ( mislim brojevi soundova i isti red ? ) u classic ko sto u le ? jerbo sam cuvavo samo da se razlikuje classic od le u tome sto je puni sampler ?? hvala vam na odgovoru i sve najbolje. Pozz |
Ako Le ima po 127 preseta po bankovima kao ostali Tritoni i imaš dovoljno RAM memorije za prateće semplove koji idu uz PCG file ne bi trebalo biti apsolutno nikakvih problema.
|
ima ima le 127 preseta samo je pitanje jesu li isti soundovi u rom i isti brojevi po redu !
jerbo ako imam sredjen combi sa rom soundovima moraju biti i isti brojevi inace ce se pobrkat! i ja sam mislio da bih trebalo jerbo je le samoi mala verzija od classic bez semplera! tebi pino hvala na odgovoru tonijo Budite malo pazljiviji,i ne citirajte bez potrebe,a pogotovo ne post odmah iznad vaseg. |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org