![]() |
Sta se desilo sa..............?????
Nemogu nikako da pronadjem post od gorpeta " kako resiti problem kombinovanih ritmova" a cito sam i zaboravio isprintati danas sam imao malo vremena da pokusam jos jednom uraditi to samostalno ........ali hoces malo sutra.......prosao sam svih osam stranica i ne mogu da pronadjem njegov post.Jeste li ga sklonili? jer zadnji put je bio viewtopic.
Ako moze malo pomoci da pronadjem taj post ili ako je uklonjen ..............zasto? :?: ________________________________ Premeshteno iz KORG u komentare i pitanja Vaxter |
Ja brisao nisam nishta, a ne verujem da je tako neshto ni Miograg izbrisao!
Jedino shto sam nashao je marcov ppost na tvojoj temi... http://www.yu-midi.com/modules.php?n...a8c2a496fd02a1 Kad bih znao od prilike shta je tamo pisalo, mozda bih i nashao... |
Nema veze prijatelju gorpet mi se javio i dao potrebne informacije ici cu s njegovim upustvima
Hvala jos jednom jer ste dokazali da nikog ne ostavljate na cijedilu i hvala jos jednom i jos jednom............................................ ...........................................i jos jednom............. nije sala ozbiljno mislim jer ste pravi drugovi sve shvatate ozbiljno i svaciji problem postane i Vash |
Ma nema na chemu...
Ae, ako ti nije teshko, okachi to objashnjenje na onu temu do koje sam ostavio link... Neka ima i za druge... :D Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org