![]() |
ubacivanje doboša
bok ljudi ...poštio sam sada poskidao neke doboše, zanima me kako da ja sad to ubacim u klavijaturu odnosno u neki drum kit u kojem bih htio da bude..hvala..
|
Lepo sto si rekao koja je klavijatura u pitanju...
|
Ako je wave format onda ovako,soud,record,load sample,i onda kada ucitas sa usb-a ides na padajuci meni,write i namestis na kategoriju snare(dobos)to je da bi ga kasnije u stzle editu mogao smanjiti ili pojacati.Bice ti uvek na poslednjem mestu na ramu dok ne ucitas sledeci.
Ovo je pod uslovom da je pa1,pa800,pa2xpro u pitanju. |
izvinjavam se....zabarovio sam reć da se radi o korgu pa800:confused:
Dodato: evo Svrakane napravio sam kako si reko ali kad stisnem zadnji ok za to spremit izbaci mi ovo:"Not enough RAM for PCM"....šta bi to trebalo značit? |
Znaci da ti je puna memorija i da treba nesto da izbrises iz RAM-a ;)
|
Da li moze savet sta uraditi sempl dobosu da bolje izadje , nekako mi nije to masno kao fabrika, a verujte probao sam razne dobre waw, a vidim po demo snimcima da dosta ljudi koristi semplovane drum kitove. Sta od efekata , i param. ili eq?
|
nista.ja sam probao sve na pa 800 ,dobos kao udarac u vojnicku kasu,zezam se sve ti je do razglasa ,tek kad raim na dvije 18 ,dva 3 sistemca i 2 x12 tek onda kljava radi da valja ,sve ispod toga zvuci kao kanta anta ta a
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org